HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beleef de BEAUTY AWARD 2024 GRATIS met De Beauty Professional

Als blijk van waardering voor je abonnement op De Beauty Professional nodigen we je uit als onze speciale gast voor de BEAUTY AWARD 2024. Sluit je nu aan als nieuw abonnee en ervaar een avond vol glamour, innovatie en schoonheid tijdens een spectaculaire show op zondag 21 april 2024 in Nieuwegein. Grijp deze kans om deel uit te maken van een unieke belevenis samen met De Beauty Professional.

Deze exclusieve aanbieding is alleen geldig tijdens de Beauty Trade Special van 6 tot 8 april. Bezoek ons op stand H11A037 voor meer informatie. Kun je niet aanwezig zijn bij de beurs? Geen zorgen, stuur een e-mail naar: redactie@debeautyprofessional.nl tijdens de beursdagen voor een snelle afhandeling van je abonnement. Mis deze bijzondere kans niet om de magie van de BEAUTY AWARD 2024 van dichtbij mee te maken. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Geef je de voorkeur aan een beurskorting? Ook dat is mogelijk. Tijdens de Beauty Trade Special en tot en met 30 april geniet je van een speciale beurskorting van 40% op ons reguliere abonnementstarief. Voor slechts €54 ontvang je een jaar lang elke maand het vakblad in je brievenbus. Bovendien krijg je toegang tot onze app Beauty-Pro en de website Beauty-pro.nl.

Klik op onderstaande button voor een abonnement. Gebruik kortingscode: 40BTSOFF voor 40% korting

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Puractive+ Essential Oil Complex
Beleef de BEAUTY AWARD 2024 GRATIS met De Beauty Professional

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord