HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Belevenissen dag 2 Beauty Trade Special

Posted on

Wat een leuke en drukke dag was het vandaag!! Wij waren er vanmorgen al vroeg en er stond al een kleine rij toen we aankwamen. Gisteren was het gezellig druk, maar de zondag beloofde de drukste dag te worden. En dat klopte wel! Het was druk op de stands, de terrassen zaten vol, in de paden was het druk. Dit was de beautybeurs als vanouds! Zo leuk om ook het enthousiasme van iedereen te zien. Bij ons op de stand waren uiteraard ook Tom Sebastian en Aletta de Rooij weer aanwezig die veel bekenden ontvingen en het daardoor vaak een drukte van jewelste was! Wat we als redactie verder hebben beleefd vandaag? Lees snel verder en bekijk ook snel onze verhalen op Instagram en facebook! We hebben nieuwe behandelingen gefilmd, nieuwe producten, een primeur… volg @debeautyprofessional om niks te missen!

Gisteren waren we al een heleboel stands langsgeweest. En nee, lang niet allemaal. Morgen moeten we ook nog een heleboel stands af. Maar hieronder alvast een paar leuke beelden die we niet hebben gedeeld op onze socials!

Binnenkort in Vakmagazine De Beauty Professional gaan we natuurlijk dieper in op bepaalde noviteiten en krijg je een uitgebreid verslag. Al moet ik zeggen dat we op onze socials al veel hebben gedeeld. Morgen loop ik mee met de persronde. En ook daar zal ik verslag van doen op onze social media kanalen. Leuk als jullie weer meekijken en voor degene die de beurs moeten missen: via onze socials en website ben je er toch een beetje bij!

Tot morgen op de laatste dag van Beauty Trade Special!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Impressie dag 1 Beauty Trade Special: sfeer, noviteiten en eindelijk weer ‘live’ contact!
Belevenissen dag 2 Beauty Trade Special