HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Best Product Awards voor Thalion en Webecos

Tijdens het Beauty Award Gala van 21 april ontving Corrective Cosmetics maar liefst twee ‘Professional Product of the Year’ Awards. Het eerste award was voor ‘Het boek zonder sprookjes’ van Elementary Skincare by Webecos in de categorie Gezichtsverzorging, het tweede award was voor Thalisense Nature in de categorie Lichaam. Directeur Jan Zwoferink is erg blij met de erkenning voor beide merken: “Het spreekt voor zich dat het gebruik van cosmetica tot zichtbare resultaten voor de klant moet leiden. Wij vinden het ook belangrijk om van elk merk de eigen identiteit te laten zien en het verhaal achter het merk te vertellen. Ik ben dan ook bijzonder blij dat de jury oog heeft gehad voor de unieke verhalen van beide merken.”

Het “Boek Zonder Sprookjes” van Elementary Skincare by Webecos won de “Professional Beauty Product of the Year” in de categorie gezichtsverzorging. De jury was unaniem in haar oordeel: “Een nieuwe lijn die met zorg en aandacht is ontwikkeld, met een onderscheidend concept. Alles klopt: de veilige formulering, de goede onderbouwing, de prachtige verpakking. Dit willen wij zien!”

Wil jij ook werken met een merk dat zichtbare resultaten biedt zonder sprookjes te vertellen? Vraag dan HIER een gratis informatiepakket aan.

De “Thalisens-lijn” van Thalion won dezelfde prijs in de categorie Lichaamsverzorging. Het juryrapport over Thalisens Nature: “De samenstelling van natuurlijke ingrediënten, de voelbare werkzaamheid, de uitstraling van het product en de behandeltechnieken die hierbij zijn ontwikkeld, maken het product onderscheidend. Daarbij is duurzaamheid in alle facetten doorgevoerd. Zowel in de ingrediënten als de verpakking.”

Hecht jij ook waarde aan duurzaamheid in cosmetica en wil jij ook je klanten behandelen met hoogwaardige producten en innovatieve behandelingen? Vraag dan HIER een gratis informatiepakket aan.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Innovatie en luxe in 1 bank:
Best Product Awards voor Thalion en Webecos

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord