HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beurseditie De Beauty Professional verschijnt deze week!

Zitten jullie er al klaar voor? Vrijdag valt jouw favoriete vakmagazine in de brievenbus, dus dat wordt een lekker, inspirerend en leerzaam weekend! Naast dat er natuurlijk informatie en een kortingscode in vindt over Beauty2Buy, de beautybeurs van dit najaar, hebben we ook weer wetenschappelijke artikelen zodat je je weer even kan onderdompelen in vakinformatie. Twee voorproefjes hebben jullie de afgelopen weken al gekregen, maar hieronder vind je nog wat meer informatie. Vlieg morgen naar die brievenbus, scheur de verpakking open en neem een momentje voor jezelf! Ik zie jullie allemaal op de beurs binnenkort!

Nog geen kaartjes voor de beurs? In het magazine en in de link hieronder staat een kortingscode voor onze abonnees:Ben jij nog geen abonnee? Bij een abonnement op De Beauty Professional krijg je nu 2 gratis kaartjes! Klik snel hieronder!

IN HET MAGAZINE

https://beauty-pro.nl/actueel-overall/huid-actueel/sneak-peak-voeding-suppletie-en-huidveroudering-de-dos-en-donts/

https://beauty-pro.nl/actueel-overall/huid-actueel/beautytrends-en-de-gevaren-voor-de-mentale-en-fysieke-gezondheid/

VERDER IN DEZE EDITIE

Ook in deze editie een interessant artikel over de SkinVision App en de gedachten van de makers achter deze app. Er is maar 1 doel: huidkanker sneller vaststellen. Maar kan dat dan echt met een app? Je lees het in het magazine!
Tom Sebastian heeft een nieuwe rubriek in ons magazine. Zijn columns verschijnen nu wekelijks op Beauty-Pro.nl, maar in zijn nieuwe rubriek ‘businesscase’ gaat hij elke maand met een ondernemer in gesprek. Deze editie is dat met Manja Kulk-Sollman (46), eigenaresse van de twee salons: Secrets of Beauty (Hoofddorp) en Azzurro Beauty (Noordwijk).

Dit en natuurlijk nog veel meer over de beurs, leveranciers met nieuwe behandelingen, apparatuur, make-up en ga zo maar door! Mis het niet!

EIGEN COVERSHOOT!

Roberto Dresia creëerde in samenwerking met beMineral (www.beauty-injection.nl) en model Anna Mae van Groningen de look voor deze cover. Fotograaf is Otto van der Toorn. Morgen verschijnt ook de video online van de ‘Making of’, houd daarom onze website in de gaten! Eerder konden jullie al een voorproefje zien van deze covershoot in foto’s:

Wij wensen jullie heel veel leesplezier!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
VIDEO KIVH: De huid herstellen van binnenuit doe je zo
Beurseditie De Beauty Professional verschijnt deze week!