HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Campagne Geef een Glimlach Cadeau

“Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt”

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lichaam geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je je ook beter!

Daarom organiseert Look Good Feel Better, in samenwerking met haar partners uit de cosmeticabranche, komende maand voor de achtste keer de landelijke campagne ‘Geef een Glimlach Cadeau’. Vanaf het startsein op Wereldkankerdag, 4 februari, geven deelnemende schoonheidsspecialisten/huidcoaches door het hele land ontspanningsbehandelingen aan mensen met kanker cadeau. De campagne duurt de hele maand februari.

Even ontspannen:
Uiterlijke veranderingen bij kanker kunnen een grote invloed hebben op hoe iemand zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat dat deze zichtbare veranderingen bij 75% van de kankerpatiënten impact hebben op hun zelfvertrouwen en sociale leven. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. “Niet medisch, maar liefdevol aangeraakt worden zonder pijn voelt goed, er is aandacht voor mij als persoon en niet als patiënt”

Geef een glimlach cadeau
Tijdens de campagne maand staan de deelnemende salons in het hele land klaar om mensen met kanker een glimlach te geven. Ken jij iemand in je omgeving die ziek is en gun je hem of haar een moment van ontspanning? Kijk dan op www.geefeenglimlachcadeau.nl en maak een afspraak. Samen geven wij zo een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’
De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better en haar partners: hannah, Chi Natural Life, Comfort Zone, Esse Skincare, Gatineau, Webecos en Thalion. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops off- én online, persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Lancering mijncosmetica.nl: wetenschappelijk onderbouwde baak voor alle cosmeticavragen
Campagne Geef een Glimlach Cadeau

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord