HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Casmara biedt speciale formulebehandelingen in een persoonlijk beautyplan

Het Spaanse dermocosmeticahuis CASMARA is een familiebedrijf dat al sinds 1974 hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging levert. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium en ontwikkelt de hoogwaardige cosmeticalijnen zelf. “De unieke en bekende alginaatmaskers zijn in dit laboratorium bedacht en vormen een herkenbare kern van het assortiment omdat ze écht speciaal en onderscheidend zijn. Minder bekend zijn de behandelingen, terwijl die juist klanten een echte stap vooruithelpen als het om (dermatologische) gezichts- en lichaamsverzorging gaat”, vertelt Greet Hoedeman, eigenaresse van Beauty Injection, leverancier van het merk.

Casmara beautybehandelingen
Casmara beautybehandelingen

“De filosofie achter dit merk is dat CASMARA vrouwen en mannen tussen 25 en 65 jaar wil helpen naar de beste versie van zichzelf met alleen maar effectieve producten op basis van eigen formules. En omdat elke huid anders is, werkt een persoonlijke combinatie van huidverzorgende en -verbeterende factoren het allerbest, vermengd met een vleugje traditie en liefde voor ons vak. En met welk merk je als specialist nu ook werkt, CASMARA beautybehandelingen – treatments – vullen details aan die ontbreken en geven het bestaande aanbod nét die extra boost die maakt dat klanten terugkomen. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar! Van anti-aging tot een droge huid en van acne tot een door zon beschadigde huid, als specialist krijg je vrij spel met de 10 verschillende behandelingen en hun bijpassende (thuis) producten.

In de komende editie lees je meer over de verschillende Casmara beautyplannen. Nu al meer weten? Ga naar www.casmara.nl.

Ben jij nog geen abonnee? Sluit dan vandaag nog een van onze abonnementen af en blijf op de hoogte van alles in jouw vakgebied!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Gezichtsdiagnose: lees je klanten
Casmara biedt speciale formulebehandelingen in een persoonlijk beautyplan