HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

CND™ SHELLAC™ de 1e en originele gelpolish zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel!

CND™ SHELLAC™ is een combinatie van de beste eigenschappen van een nagellak, met de beste eigenschappen van een gel. Een volledig verwijderbare gelpolish die vriendelijk is voor de natuurlijke nagel. Deze is namelijk aan te brengen en te verwijderen zonder te vijlen!

CND™ SHELLAC™ veranderde in 2010 de volledige nagelindustrie. CND™ SHELLAC™ geeft niet alleen een langdurige, hoogglans manicure zonder nagelschade, maar het is ook een hulpmiddel voor nagelstylisten om de diensten in de salon verder uit te breiden en meer omzet te genereren dan ooit te voren.
Door het bekroonde, wereldwijde succes van CND™ SHELLAC™ is de volledige nagelindustrie veranderd en proberen andere nagelmerken de succesformule van CND™ SHELLAC™ na te maken. Tot op de dag van vandaag blijft CND™ SHELLAC™ met haar gepatenteerde formule uniek. Ontstaan uit de wetenschap De ontwikkeling van het CND™ SHELLAC™ gelpolishsysteem begon met luisteren naar de professionals. Zij wilden een product dat makkelijk en tijdbesparend werkt, zonder te chippen, loslating of andere problemen. Het doel: meer klanten naar de salon trekken en zorgen voor een behandeling die niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel. CND™ SHELLAC™ verwijderen CND™ SHELLAC™ kan binnen enkele minuten verwijdert worden vanwege de unieke “Quick-release Polymers” in de formule. Deze polymeren dragen bij aan het beschermen van de natuurlijke nagel. Wanneer het tijd is om CND™ SHELLAC™ te verwijderen, zorgen de quick-release polymers ervoor dat CND™ SHELLAC™ op een nette, efficiënte en veilige manier loslaat van de natuurlijke nagel. Dit zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel.

Wat onderscheidt CND™ SHELLAC™:
– Bescherming van de natuurlijke nagel
– Vijlen op de natuurlijke nagel is niet nodig
– 2 x snellere verwijdering
– Superieure kleurtoepassing
– Een nieuwe curve-hugging penseel
– +2 weken draagbaarheid
– 165+ kleuren
– Vegan

CND™ SHELLAC™ is not just any gel polish – it’s the original gel polish

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuwe editie ProfNail magazine
CND™ SHELLAC™ de 1e en originele gelpolish zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord