HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe editie ProfNail magazine

YES! We zijn weer open. En we hopen natuurlijk dat we ook open kunnen blijven! Wat is het een lastige tijd geweest voor iedereen. Maar daar gaan we niet meer aan terugdenken. We denken alleen nog maar vooruit. Ik weet zeker dat jullie klanten allemaal superblij zijn dat hun nagels eindelijk weer goed verzorgd worden en dat ze weer met de laatste mode mee kunnen als het om kleuren en nailart gaat. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik zelf mijn afspraak staan voor mijn nagels en ik kan niet wachten!

Ik zal mezelf eerst even aan jullie voorstellen, want ik ben voor de meesten van jullie een nieuw gezicht. Zoals jullie misschien hebben vernomen, heeft onze uitgeverij – Business Content Media – dit vakmagazine van Koninklijke BDU overgenomen. De reden voor ons is dat dit vakmagazine perfect past bij de groei die wij voor ogen hebben voor onze beautytitels. Ik ben Moniek Robbe en ik ben al jaren hoofdredacteur van Vakmagazine De Beauty Professional. Een magazine waar we ook wel eens over nagelstyling schrijven, maar voornamelijk over de huid, huidverbetering, huidverzorging, PMU ondernemen en voeding. Door de overname heb je misschien even gedacht: ‘waar blijft mijn vakmagazine?’, en daar is hij dan eindelijk. Deze eerste editie heb ik samen met mijn collega’s voor mijn rekening genomen, maar vanaf de volgende editie, waarvoor we ook een compleet andere strategie zullen inzetten, zullen er twee meiden zijn die dit van mij overnemen. Zij zijn wellicht oude bekenden van jullie, maar zo niet: ze hebben al jaren ervaring in de nagelbranche. Deze editie is al iets anders dan jullie gewend zijn en dan heb ik het niet alleen over het formaat en de vormgeving. Vanaf volgende maand zullen er elke maand interessante terugkomende rubrieken verschijnen, maar natuurlijk hebben we ook voor deze maand veel moois neergezet. Omdat we bezig zijn met de nieuwe strategie, wil ik jullie ook vragen om hiervoor input te leveren. Wat misten jullie de afgelopen maanden in het vakmagazine? Wat willen jullie zien? Waar willen jullie meer over weten? Stuur een mail naar info@beauty-pro.nl en we gaan ermee aan de slag!

Voor nu heel veel leesplezier en houd ook deze voor jullie nieuwe website www.beauty-pro.nl in de gaten, want daarop zullen jullie de komende tijd heel veel interessante vakinformatie zien verschijnen. Deze website wordt – samen met het vakmagazine – het nailplatform waar jij niet meer zonder wil! Beloofd! Stay tuned en we houden je op de hoogte!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

Posted on

Schildklierhormonen hebben invloed op je huid. Meestal merk je dit pas wanneer ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Mireille van der Staal: “Wacht niet met jezelf te profileren als specialist”
Nieuwe editie ProfNail magazine