HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Charlene Castillo

Charlene Castillo is eigenaresse van Schoonheidssalon Charlene en heeft voor ons een leuk dagboek bijgehouden van haar week. “Al sinds jonge leeftijd heb ik een interesse in een natuurlijke manier van huidverbetering. Tijdens de puberteit kreeg ik namelijk last van veel onzuiverheden. Ik wilde zo snel mogelijk weer een gezonde huid. Ik was daardoor meteen al erg bewust van wat ik op mijn huid smeerde. Daardoor begon ik een steeds bewustere lifestyle te creëren. Groener te denken. Een mooie, gezonde huid is namelijk een balans tussen binnen en buiten. Ik help mijn klanten graag met deze holistische aanpak en (natuurlijk) voor een mooie huid, want dat verdient iedereen.” 
Fotografie: milouhendriksphotography.

Maandag
De start van mijn week is altijd lekker vanuit huis! Op maandagen werk ik niet in de schoonheidssalon, maar ben ik bezig vanuit huis. Vaak ben ik aan de gang met een post voor social media of de boekhouding. Deze week was ik bezig met het uitwerken van een nieuw branding ideetje! Als startende ondernemer vind ik het namelijk erg belangrijk om mijn visie te blijven evalueren en eventueel bij te sturen.

Woensdag
Om 10 uur begin ik in de salon met de Focus Treatment. Een gezichtsbehandeling uitgevoerd met het groene merk Éminence Organics, en een bindweefselmassage. Dit is trouwens een van mijn favoriete behandelingen om te geven. Super gaaf om die huiden weer te laten stralen!

Donderdag
Vandaag de dag begonnen met een nieuwe klant voor een intakegesprek en een huidanalyse. Om 12 uur komt er een lieve, trouwe klant voor de Base Care treatment. Dit is een gezichtsbehandeling met een ontspannende gelaatsmassage. Het is zo bijzonder om echt een band op te bouwen met je klanten! De gelaatsmassages zijn trouwens bijna meditatief om te geven.

Vrijdag
De laatste dag van de week is aangebroken! Om 10 uur start ik de dag meteen klant voor een wax behandeling, een veel geboekte behandeling met dit heerlijke weer. Aan het einde van de middag kwam er nog een pakket binnen van Eminence Organics. Hierin zaten wat producten voor de voorraad, maar ook nieuwe salon producten. Hier kan ik altijd zo naar uitkijken! Een nieuw salon product neem ik vaak eerst zelf mee naar huis om uit te proberen. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik weet wat ik mijn klanten adviseer.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen hoe mijn week er uitzag! Ik ben benieuwd met welke visie jij je schoonheidssalon bent gestart? En klopt die visie nog met wat je wilde uitstralen?

Liefs, Charlene

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Pepijn Borrèl, CEO Magnetic: “Ik wilde de liefde voor het nagelvak teruggeven”
De week van… Charlene Castillo

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord