HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De ‘Week van de Beautyprofessional’ nu al een groot succes: nog 1,5 dag te gaan

Deze week, op maandag 7 februari, trapte Tom Sebastian en Moniek Robbe (hoofdredactie De Beauty Professional & www.beauty-pro.nl) de ‘Week van de Beautyprofessional’ af. De deelnemers zijn allemaal enthousiast en worden al dagen geïnspireerd. Ze krijgen zoveel interessante tips, dat we – met nog 1,5 dag te gaan – al kunnen spreken van een succesvol event.

Maandag werd in de ochtend afgetrapt met een masterclass van Tom Sebastian en volgde de masterclasses van Isabel en Marit van USKIN en Drs. Debby van bdr. De tips van Tom over onder andere een plan van aanpak, reflecteren en over wat vertrouwenspersoon voor jou kan betekenen, de inzichten in de fascia (bindweefsel) en de behandeling hiervan van Isabel en Marit, waardoor we nu weten hoe fragiel die fascia eigenlijk is en dat we hem ‘zonder pijn’ moeten behandelen en het complete huidverbeteringsconcept van bdr, waren voor de bezoekers eyeopeners en een perfecte start van het event. En eye-openers… daar kwamen er dinsdag en woensdag nog veel meer van.

Dinsdag startte de dag met een masterclass van Aletta de Rooij van Partners in Crème, waar alle deelnemers het ‘wiel’ hebben uitgevonden. Door dit ‘Wiel’ hebben ze onder andere zoveel meer inzicht gekregen in wat zij kunnen veranderen om meer omzet te behalen in minder tijd. De masterclass die volgde was van Yvonne van Stigt, directeur van het OFPG over orthomoleculaire geneeskunde, (oer)voeding en supplementen. Ik denk dat iedereen die avond heeft nagedacht over wat ze zouden gaan eten. Zoveel feiten over voedingsmiddelen waarvan je denkt dat ze gezond zijn, zoveel tips over wat wel en niet te eten/drinken bij bepaalde huidproblemen. Na deze masterclass kunnen we de klanten nog beter adviseren. Wist jij dat een hoge cholesterol helemaal niet slecht is? Het is alleen een teken van een ontsteking in het lichaam! En dan als laatste die avond Vicky Vermeiren die de 10 meest gestelde financiële vragen met ons doornam. Saai? De mooiste reactie: ‘Vicky maakt financiën weer leuk!’. Dat zegt natuurlijk genoeg. Vicky is ook bezig met een nieuw boek over financiën, maar wat een verhelderende tips en energie gaf zij deze avond!

Ook de woensdag beloofde weer heel veel goeds. Tom en Moniek trapte de ochtend af met een aantal stellingen, waarna iedereen met elkaar in gesprek ging over deze onderwerpen. Verschillende interessante dingen passeerden de revue. We hebben hier veel van elkaar ook kunnen leren! De woensdagmiddag was er een speciale gast, niemand minder dan Annemarie van Gaal nam de deelnemers mee in haar verhaal en verhalen van andere succesvolle ondernemers. We leerden en kregen tips over (regionale) samenwerking, samenwerking met jouw personeel en kregen inzicht in wat zij noemt ‘het beste bonussysteem ter wereld’. Iets dat vele deelnemers meteen zullen implementeren. Wat een inspiratie! En toen moest ook de avond nog beginnen, waarin we door Charlotte Meindersma werden meegenomen in nieuwe regels omtrent marketing. Eentje gaven we onlangs al weg, maar ze gaf nog zoveel meer inzichten op een gemakkelijke en leuke manier, zonder juridische taal, dat de deelnemers ook hier weer veel van opstaken. Een tipje van de sluier? Werk jij met MailChimp? Dan moet je toch eens naar alternatieven gaan kijken.

En dan vandaag – donderdag – de woensdagavond was even hectisch omdat wij na de laatste masterclass te horen kregen dat de Masterclass van de volgende ochtend niet door kon gaan vanwege ziekte. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar als organisatie wilde Tom en Moniek de deelnemers van het event wel wat moois bieden. Na een paar telefoontjes kwam Diana Bonn van Medik8 met een geweldig alternatief. Huid- en lasertherapeut, ondernemer van het jaar en eigenaresse van Huidkliniek Cosmed, Anne Aaldering is een ondernemer die inzet op samenwerking tussen de verschillende beroepsgroepen in de huidzorg. Wat kunnen de verschillende beroepsgroepen voor elkaar betekenen en wat kun je eruit halen als je samenwerkt? De deelnemers weten het nu.

Terwijl we dit bericht schrijven, dat meegaat in de nieuwsbrief, is over een uur alweer de volgende Masterclass: Desiree Groen gaat de beautyprofessionals alles vertellen over het lymfestelsel en waarom het zo belangrijk is voor de gezondheid en de huid. Kortom, wij hebben er alweer zin in! En dan hebben we daarna nog 4 masterclasses te gaan! Voor wie er niet bij is/was een gemiste kans! Natuurlijk is 15 masterclasses heel erg veel, maar ze zijn te volgen tijdens het ontbijt, de lunch en in avond. En wie sommige masterclasses niet bij heeft kunnen wonen, kan vanaf maandag alles nog eens rustig terugkijken. Kortom, er was geen reden om niet bij deze inspirerende week aanwezig te zijn! Tom, Moniek en ook de deelnemers zijn er dan ook over eens, dat er zeker een vervolg moet komen.

Check ons verhaal op instagram

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Cellulite-bestrijding: Jan Marini en de Body Slimmer!
De ‘Week van de Beautyprofessional’ nu al een groot succes: nog 1,5 dag te gaan