HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Derma Cosmetica presenteert ‘Zoner Anti-Age Trilogie’

Misschien heb je er op de beautybeurs al meer over gehoord of zelfs gezien? Nieuw bij Derma Cosmetica is de Zoner Anti-Age Trilogie van Panestetic. Zoals ze zelf zeggen: “Het beste Anti-Age toestel wat er in de markt te krijgen is. Hét toestel met een buitengewoon succes dat een niet-invasieve anti-aging facelift uitvoert, de schoonheid van het gelaat al zijn glans geeft en dit reeds zichtbaar na de 1ste behandeling. Echt waar: Minimum 20% vernieuwing van de cellen na 1 behandeling!”

Maar wat is het dan precies? Hieronder een video én een uitleg over dit award winnende apparaat.

Het toestel heeft de volgende prestigieuze prijzen in de wacht gesleept: De ‘Pro Esthetic Awards’ in Brussel in 2019 en de ‘GRAND PRIX DE LA BEAUTE’ 2021 in Hong Kong. De Zoner wint in de categorie ‘Geavanceerde Professionele Anti-Age Behandelingen’.

Met de Zoner geef je jouw klant een innovatieve anti-aging behandeling die het probleem van huidveroudering op een meest efficiënte manier aanpakt. Zoner Anti-Age Trilogy combineert de 3 meest effectieve anti-verouderingsbehandelingen met een onmiddellijk WOW-effect én lange termijn resultaat:

 • Biostimcell: voor een zichtbaar stevigere huid.
 • Radiolift: deze technologie stimuleert de aanmaak van collageen om de tekenen van huidveroudering gedurende meerdere weken te verminderen. Geschikt voor lichaam en gelaat.
 • Pijnloze mesoporatie: voor een maximale indringing van actieve werkstoffen in de huid, en zelfs tot in de cellen, en dit zonder enig ongemak te ervaren.

Waarom kiezen voor Zoner?

Derma Cosmetica: “Je hebt onmiddellijk zichtbare resultaten, klanten zullen verbluft staan! Hoewel het gebruiksprotocol van Zoner eenvoudig is, kun je dankzij een geboden opleiding een optimale dienstverlening waarborgen. Het Zoner-toestel, dat in Italië wordt vervaardigd, is compatibel met de eigen verzorgingstoepassingen. Minimum 20% vernieuwing van de cellen na 1 behandeling! Dat moet je echt proberen!

Voor meer informatie of een demonstratie: www.dermacosmetica.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
 • Linda
  9 juni, 2022

  Dit is een apparaat voor elke salon, zeer goede resultaten, direct zichtbaar.
  mijn klanten zijn heel tevreden en ik zal deze investering binnen 1 jaar eruit hebben. zeker dat andere consumenten, mond op mond reclame zeer goed is.
  ik zou zeggen een MUST voor elke salon.
  alleen niet bij mijn in de buurt ha-ha


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
La Crème de l’Homme by Absolution
Derma Cosmetica presenteert ‘Zoner Anti-Age Trilogie’