HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Masja de Jongh van Eerlijke Schoonheid

Mijn naam is Masja de Jongh, en ik ben de trotse eigenaar van Eerlijke Schoonheid, een schoonheidssalon met een unieke benadering van huidverzorging en make-up. In december 2022 ben ik gestart met Eerlijke Schoonheid, na bijna een jaar actief te zijn in de branche. Mijn motivatie om deze reis te beginnen komt voort uit mijn passie voor make-up en huidverzorging. Het valt mij op dat reguliere cosmeticamerken vaak producten aanprijzen met onrealistische beloftes. Ik vind dat ze daarmee een signaal afgegeven dat je als vrouw niet goed genoeg bent. Vanuit mijn overtuiging dat dit anders kan, heb ik Eerlijke Schoonheid opgericht, met een focus op natuurlijke huidverbetering en respect voor het individu, de huid en de wereld om ons heen.

Mijn professionele achtergrond omvat een opleiding als schoonheidsspecialiste met acne specialisatie aan het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem, waar ik mijn diploma behaalde in december 2022. Als specialist werk ik solo, waardoor ik persoonlijke aandacht kan garanderen aan elke klant die mijn salon betreedt.

Ondernemen betekent voor mij ultieme vrijheid, waarbij ik met plezier en toewijding 6 dagen per week werk. Wat ik het leukste vind aan het hebben van mijn eigen salon, is het ontdekken waar de vraag zit en hoe ik dat kan vertalen naar mijn boutiquesalon.

Om te allen tijde up-to-date te blijven in mijn vak, investeer ik maandelijks in trainingen op verschillende gebieden binnen de beautybranche. Van kobido massage en holistisch masseren tot nanoneedling, ik blijf mijn kennis en vaardigheden voortdurend aanscherpen om mijn klanten de beste ervaring en resultaten te bieden.

Wat was de wens/vraag van de klant?
Ontspanning, fijne lijntjes vervagen en wenkbrauwen bijwerken.

Hoe heb je dit aangepakt, welke behandeling? Welk merk?
Twee maanden geleden heb ik geïnvesteerd in de GENEO X. Daar mee ben ik de tweede salon in Nederland die met dit huidverbeterende apparaat werkt. Op de voor en na foto is het resultaat van één GENEO X MAS PRO 120 min | € 139,- te zien. Deze behandeling is non-invasief en de ultieme combinatie van huidverbetering en ontspanning. De GENEO X zorgt voor volume van binnenuit en verstrakking van de huid. Voorafgaand aan de GENEO X behandeling heb gereinigd met Kalahari producten. Daarna heb ik gewerkt met de massage-olie, masker, serum en moisturizer van Absolution. Ik heb mijn klant geadviseerd een kuur van 6 keer te boeken met een interval van twee weken om het collageen in haar huid een boost te geven voor 6 tot 9 maanden en het resultaat langer vast te houden van de behandeling.

Wat is de reactie van de klant?
100% tevreden

Hoeveel behandelingen moet de klant nog ondergaan tot het gewenste effect is bereikt? En blijven jullie steeds dezelfde behandeling uitvoeren of wordt er ook gekozen voor iets anders?
Deze behandeling wissel ik af met nanoneedling van CF Ceuticals en de vitamine C behandeling van Kalahari. Deze klant komt voor maatwerk iedere 6 weken en we overleggen samen waar de behoefte ligt. Dat is elke keer anders.

Wat gaan jullie doen om het resultaat te behouden?
Deze klant kan een kuur van 6 keer boeken om de twee weken, om het resultaat langer te behouden en het collageen een boost te geven voor 6 tot 9 maanden.

Wat betekent social media voor jouw salon? Op welke ben je het meest actief en waar heb je het meeste interactie met (potentiële) klanten?
Ik vind social media helemaal fantastisch. Ik ben het meest actief op instagram. Ik laat mijn dagelijks leven in de salon en privé zien zoals het is. Ik neem filmpjes op die ik niet bewerk en die gewoon even snel tussen mijn klanten door zijn opgenomen. De interactie maakt social media sociaal. Mijn volgers reageren regelmatig op mijn vragen en geven ook meningen en adviezen. Superleuk om mijn klanten binnen te krijgen die al van alles hebben gezien en benieuwd zijn naar bepaalde producten of behandelingen die ik op instagram heb laten zien, maar als ik geen tijd heb, post ik niks. Ook goed.

Plan je tijd in om je marketing (social media) te doen?
Nee dat doe ik gewoon snel even tussendoor, omdat ik niks bewerk kost het weinig tijd. Ik heb altijd inspiratie en ben snel enthousiast over de dingen die op mijn pad komen. De kernwaarden van waaruit ik werk en leef, zijn positiviteit, met plezier werken en vooruitkijken.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuw Loveli handverzorging
Show your best results by Masja de Jongh van Eerlijke Schoonheid

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord