HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Dit doet Care Cosmetics als goud sponsor van Beauty Award 2022

Care Cosmetics, marktleider in de professionele beautybranche BeNeLux, is natuurlijk betrokken bij de Beauty Award. En dit is waarom. Marjanne Riemens, contentmanager: “Als Goud Sponsor dragen we zo bij aan het zichtbaar maken van de professionalisering van de branche. We constateren alleen maar dit: wat is de Beauty Award een iconisch event! Twaalf jaar geleden begon het allemaal met 1 categorie, dus 1 winnaar. Nu zijn er maar liefst 19 genomineerden en zijn er 7 prijzen te winnen. We kijken uit naar het feest op 24 april in Nieuwegein en zien dit event echt als ‘de Oscar-uitreiking in de beautybranche.’ Met rode loper moment, maar … zonder geweld natuurlijk.”

Gouden box op maat
“Het is altijd een beetje puzzelen bij Care hoe we onszelf profileren richting al die genomineerde vakvrouwen. Hoe doe je het beste voor iedereen die het vak hoog heeft zitten, maar natuurlijk een eigen visie op ondernemerschap heeft? Dat is dan het mooie van alles; we gaan brainstormen en dan komt er een heel concept uit,” vertelt loyaltymanager Rebecca Oskam. “We stuurden eerst alle genomineerden een chique en stijlvol notitieblok van Matthew Williamsen met daarbij een brief. We zeggen dan letterlijk; we hopen dat je al jouw inspiratiemomenten voor de Beauty Award hierin noteert en dat je vooral geniet van alles wat op je pad komt in dit traject. Ook hadden we als een soort geintje een checklist meegestuurd met ‘galajurk kopen’ en ‘lunchen bij Care Cosmetics’ etc. We kregen meteen telefoontjes dat ze het zo leuk en persoonlijk vonden! Daarna hebben we alle genomineerden gebeld om te kijken waar de behoefte lag voor producten. Dus wilde een salon meer ‘green’ of juist ‘high tech’ of ‘cosmeceuticals’?”

Alle genomineerden kregen op 28 maart jl. tijdens de speciale nominatiedag een gouden box met een selectie van de merken en producten die het dichtst bij de belevingswereld paste. Marjanne: “Op de foto’s zie je hoe blij iedereen is! We zijn natuurlijk heel benieuwd naar alle ervaringen en zien ernaar uit iedereen op 24 april weer te ontmoeten!”

Care For Life
En op de Gala-avond zelf? Founder en CEO Duco van Keimpema: “Dan krijgen we natuurlijk een podiummoment. Maar wat vertel je daar? We hebben inmiddels met de overnames van Consulta en Mikos 44 merken op de teller staan en gaan nog door. Natuurlijk. We zijn niet voor niets de No Limits Company. Maar buiten dit gaat ons hart vooral uit naar Care For Life, de stichting waarmee we ernstig zieke kinderen en kinderen met een handicap helpen. De wereld voelt misschien voor ons onveilig in deze tijd, maar denk je eens in wat voor moeilijke momenten deze kinderen en hun families hebben? Dus ik pak graag het podium om aandacht te vragen voor onze landelijke actie Treatment for Charity op 26 augustus aanstaande. Krachten bundelen en samen zieke kinderen helpen. Hoe mooi is dat?”

Beauty Award Traject
Tot slot: Care Cosmetics gaat het komende jaar klanten motiveren, inspireren en begeleiden mee te doen aan de Beauty Award en een plek te bemachtigen op het podium. Er komen meetings, coachingstrajecten en natuurlijk inspiratiemomenten, maar dat houden we nog even geheim. To be continued …

Care Cosmetics. Gestart op een zolderkamer. Nu de grootste cosmeticadistributeur voor professionals in de BeNeLux. Door marketing, klantenservice en bezorging de hoogste prioriteit te geven zijn we met recht een partner voor iedere beautyprofessional. Vanaf de start in 1996 is het doel nog altijd helder en maken we onze stip op de horizon sterker door onze slogan No Limits. We rekken grenzen op om zo elke dag opnieuw het beste uit onszelf te halen én uit onze samenwerking met klanten, leveranciers en stakeholders. We dagen uit en vinden dat fun en zakelijk succes uitstekend samengaan.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

Posted on

Schildklierhormonen hebben invloed op je huid. Meestal merk je dit pas wanneer ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
BACK TO BEAUTY in Düsseldorf
Dit doet Care Cosmetics als goud sponsor van Beauty Award 2022