HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalisten Miss Nederland bekend

De 10 finalisten van Miss Nederland 2022 zijn bekend! Monica van Ee vertelt: “Afgelopen zaterdag hebben we een succesvolle casting gehouden in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Door een ervaren jury zijn er ook dit jaar weer 10 kanjers uitgekozen, waarmee wij het avontuur van Miss Nederland aangaan.”

Monica vervolgt: “In tegenstelling tot voorgaande jaren is het avontuur van de finalisten nu te volgen via het YouTube kanaal van Miss Nederland. In de online serie wordt gedurende het hele traject van drie maanden een kijkje achter de schermen gegeven en volg je de finalisten op de voet bij al hun activiteiten. Middels deze online serie wil de organisatie laten zien dat het een moderne verkiezing is om vrouwen in hun kracht te zetten door middel van women empowerment en dat het gaat om elkaar te upliften in plaats van te down sizen.”

Casting met deskundige jury
Na honderden aanmeldingen en vele leuke online challenges wist de organisatie 63 kandidaten uit te nodigen die zich tijdens de casting mochten presenteren aan de ervaren jury. Het merendeel van de jury bestond uit de Missen van de afgelopen jaren: Julia Sinning (2021), Denise Speelman (2020), Rahima Dirkse (2018) en Zoey Ivory (2016). Samen met Marvy Rieder (founder The Model’s Health Pledge), Valerie Curlingford (Performance en musicalartiest en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur van hoofdsponsor hannah) zijn zij na een intensieve maar ontzettend leuke casting dag tot een besluit gekomen.

Finalisten Miss Nederland 2022
Monica: “De tien finalisten zijn sterke, jonge vrouwen met ieder haar eigen missie en passie, maar met één gezamenlijk doel: Miss Nederland 2022 worden. Zij zijn tussen 18 en 28 jaar met diverse opleidingsachtergronden. Samen maakt het een prachtige groep die beauty’s met brains laten zien.”

– Eva van de Wetering, 22 jaar uit Zaltbommel
– Indra Peereboom, 22 jaar uit Uden
– Insa Ap, 25 jaar uit Amsterdam
– Judith van den Hof, 21 jaar uit Dronten
– Lisa Janssen, 22 jaar uit Hengelo
– Lefania Camara, 18 jaar uit Apeldoorn
– Ona Moody, 24 jaar uit Amsterdam
– Rebecca Barhane, 22 jaar uit Vleuten
– Solange Dekker, 26 jaar uit Amsterdam
– Vitória De Castro Barbosa, 22 jaar uit Amsterdam

BeYOUtiful
Jaarlijks houdt de Miss Nederland Organisatie een casting voor de ‘Leukste Baan van Nederland’ en gaan zij op zoek naar ‘de mooiste van het land’! Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet om het vooroordeel dat het om alleen maar uiterlijk en glamour gaat of dat het een vleeskeuring is. Het gaat om brains, business en beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the universe. Miss Nederland is een girl next door. Met als doel een rolmodel te zijn voor vele jongeren wat in deze tijd -waar social media centraal staat- ieder jaar weer laat zien hoe erg dat nodig is in deze maatschappij. Dit jaar heeft de organisatie weer 10 beYOUtiful finalisten gevonden die aan die eisen voldoen en zij zullen het hele traject van casting tot kroning doorlopen.

Subscribe on YouTube
In tegenstelling tot voorgaande jaren is het avontuur van de finalisten te volgen via het YouTube kanaal van Miss Nederland. In de online serie wordt gedurende het hele traject van drie maanden een kijkje achter de schermen gegeven. Van casting tot finale, van reizen, bootcamp tot catwalk workshops, van fotoshoots tot inzet voor goede doelen en partners. Naast de start van een gehele aflevering over de casting worden de finalisten gevolgd tijdens diverse challenges en trainingen. Er vindt een officiële fotoshoot plaats bij niemand minder dan topfotograaf William Rutten en zij zullen verschillende rode lopers betreden. Vervolgens gaan de finalisten op reis naar een zonnige bestemming met unieke locaties en nemen zij je mee naar diverse activiteiten voor partners en goede doelen, zoals onder andere abseilen van het WTC Amsterdam voor Make A Wish. Natuurlijk worden ook de voorbereidingen voor de finaleshow vastgelegd waar uiteindelijk dé Miss Nederland 2022 gekroond zal worden. Dit alles om nadere kennis te maken met de finalisten, want niets wordt voor de lens van de camera’s gemis(s)t! Dus subscribe on YouTube!

United we stand, divided we fall
Miss Nederland heeft dit jaar als thema: united we stand, divided we fall. Dit om meer aandacht te vestigen op het feit dat vrouwen elkaar moeten ondersteunen, oftewel: woman empowerment. Middels de online serie op YouTube wil de organisatie laten zien dat het een moderne verkiezing is om vrouwen in hun kracht te zetten en dat het gaat om elkaar te upliften in plaats van te down sizen. Wie o wie wordt Miss Nederland 2022? Wil jij de zoektocht niet “miss”en?

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Dit doet Care Cosmetics als goud sponsor van Beauty Award 2022
Finalisten Miss Nederland bekend

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord