HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Eerste ondernemersavond Ministry of Beauty groot succes

De kappersbranche is de afgelopen jaren sterk in beweging. Grote veranderingen vormden niet alleen uitdagingen voor de salons maar ook voor toeleveranciers. Bezoekersaantallen naar beurzen en shows laten al jaren een dalende trend zien wat voor het Ministry of Beauty de reden was om ditmaal geen traditionele kappersshow te organiseren maar een ondernemersavond onder het motto, ‘Changing Times’.

DOORZETTEN
De bekende TV-personality Mari van de Ven opende de avond met zijn persoonlijke levensverhaal waarbij duidelijk naar voren kwam dat succes alleen te bereiken is door je eigen hart te volgen, anders durven te zijn en vooral te blijven geloven in jezelf en door te zetten als het tegenzit.

HAPPYNOMIE
Was je er niet bij; dan heb je helaas het geweldige optreden van trendwatcher Adjiedj Bakas gemist. Hij presenteerde zijn zoektocht naar de economie van geluk, de ‘Happynomie’. Op een bijzonder optimistische en originele wijze deelde hij zijn visie en toekomstvoorspellingen waarbij hij het belang van lummelen sterk benadrukte. Gun jezelf de tijd om je te vervelen en je zult merken dat je dan tot de beste ingevingen en ideeën komt was de belangrijkste boodschap.

GIRLPOWER
Op een avond zoals deze kan een topondernemer als Annemarie van Gaal natuurlijk niet ontbreken. Annemarie nam de zaal op zeer openhartige wijze mee in haar ondernemers ervaringen en visies en liet haar hoogte- en dieptepunten als ondernemer en investeerder de revue passeren. Naast haar inspirerende verhaal was haar gouden tip om bij elke klant te bedenken welk presentje je deze zou geven. Het gaat hierbij niet om waarde maar het persoonlijke, zoals bijvoorbeeld een krantenartikel over de hobby van de klant die je toevallig tegenkwam. Het geeft aan dat je betrokken bent en aandacht voor de klant is nu eenmaal de beste klantenbinding.

DE PERFECTE SLOTSCENE
De Belgische Tim Goditiabois had de lachers op zijn hand tijdens zijn betoog ‘Hoera voor werkstress’. Zo toverde hij samen met de zaal hilarische schema’s tevoorschijn over o.a. de werkvloer, samenwerking met collega’s, kortom: een enorm humoristische knipoog naar, zoals hij het noemt, een ‘burn-out voor beginners’. Tim heeft een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en combineert deze kennis met een flinke dosis humor waardoor het dé perfect slotscène was voor een zeer geslaagde ondernemersavond.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Show your best results by Masja de Jongh van Eerlijke Schoonheid
Eerste ondernemersavond Ministry of Beauty groot succes

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord