HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Geef een glimlach cadeau by Look Good Feel Better, Hannah en [ comfort zone ]

Posted on

Vanaf 17 maart 2022 kunnen mensen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is, zich weer inschrijven voor behandelingen. Dit keer bij alle specialisten die werken met hannah of [ comfort zone ]. Elke deelnemende specialist geeft een aantal behandelingen cadeau. Ze bepalen zelf de einddatum en zijn zelf verantwoordelijk voor de planning en de correcte afhandeling van een aanmelding.

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt’
Dit geldt ook als je kanker hebt en ziek bent. Daarom wordt er een speciale editie van ‘Geef een glimlach cadeau’ georganiseerd. De Stichting Look Good Feel Better zegt hierover: “Wij zijn blij dat deze speciale editie door onze partners hannah en [ comfort zone ] mogelijk wordt gemaakt. Vanaf 17 maart 2022 kun je bij de specialisten van hannah en [ comfort zone ] door het hele land een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper voor je huid. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat je weer even gewoon jezelf zijn. Een moment van ontspanning bij de specialist maakt het verschil!”

Op de website van [ comfort zone ] vertelt een deelnemer over haar ervaring: “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met veel ziekenhuisbezoeken. Ik zat de hele tijd in spanning. Dat kostte best veel energie. Een afspraak bij de beautyspecialist voor een ontspannen gezichtsbehandeling was echt een boost voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar een moment van rust en aandacht voor mezelf. Die positieve ervaring gun ik iedereen. Ik ging met een glimlach weer naar huis!”

Een mooi doel. Dus werk jij met hannah of [ comfort zone ] en heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel!
Voor meer informatie: KLIK HIER!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Statement NCV over plasticvervuiling: ‘Groot voorstander van wettelijk bindend verdrag’
Geef een glimlach cadeau by Look Good Feel Better, Hannah en [ comfort zone ]