HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Zijdezacht zonder prikjes – het innovatieve premium anti-rimpel TDA-behandelingsritueel: BIOBTX

Stralend mooi en jeugdig fris: Tijdens het premium ritueel worden nieuw ontwikkelde anti-aging ingrediënten met behulp van het gepatenteerde DERMADROP TDA-systeem diep in de huid ingebracht waar ze beginnen met hun verzorgende werking. De luxe behandeling voelt alleen aan een aangename, verkoelende en ontspannende luchtstroom op de huid. Het stralende resultaat: een zichtbaar gladdere huid, een egale teint en mooi gedefinieerde gezichtscontouren.

Geïnspireerd door dermatologische botoxbehandelingen, introduceert Dermadrop de dubbele behandeling BIOBTX. Het cosmetische alternatief voor botulinetoxine kan, helemaal zonder injecties, aangezichtrimpels verminderen. In combinatie met speciale behandelingsprogramma’s en massagetechnieken kunnen de twee gebruikte TDA-cartridges aangezichtrimpels aanzienlijk verminderen en slappe gebieden strakker maken. De aangezichtspieren van de behandelde gebieden kunnen geleidelijk ontspannen en de vorming van verdere rimpels kan worden verminderd.

In de FREEZE-fase wordt behandeld met de nieuwe BIOBTX #1 TDA-cartridge met innovatieve powerbestanddelen, zoals Argireline®. Argireline® is een hexapeptide met een werking die vergelijkbaar is met die van botulinetoxine. Net als bij Botox ontspannen de spieren en ontstaan er daardoor minder rimpels. Het enige dat bij de behandeling voelbaar is, is een aangenaam verkoelende luchtstroom op de huid. Daarna zorgt de TDA-cartridge BIOBTX #2 TDA door de innovatieve ingrediënten en peptiden zoals bijvoorbeeld Tego® Pep Up voor een vollere en stevigere teint met meer helderheid. Twee speciaal ontwikkelde gezichtsmassagetechnieken zorgen voor welzijn en ontspanning en een stralende gloed en liftend effect, de hele dag door.

De BIOBTX #1 TDA-cartridge bevat met Argireline® en andere innovatieve peptiden een verbeterde peptideformulering. Deze combinatie van actieve ingrediënten is een cosmetisch en pijnloos alternatief voor Botox. Het ontspannende anti-aging effect voelt op de huid als een aangename koele luchtstroom.

Ingrediënten:
Argireline® is een hexapeptide met een werkingdie vergelijkbaar is met die van botulinetoxine(Botox) en ook wel bekend als een Botox-achtigingrediënt. Het kan gelaatsrimpeltjescosmetisch gladstrijken. In de BIOBTX #1 TDA-cartridge is het te vinden in een buitengewoonhoge concentratie van 10%.

Na de reiniging worden de innovatieve krachtige actieveingrediënten, zoals Argireline®, via het TDA-proces in dehuid ingebracht. Deze peptiden kunnen de intensiteit vande aangezichtspieren verminderen. Hierdoor ontspannende spieren, vergelijkbaar met Botox, waardoor er minderrimpels kunnen ontstaan.

De BIOBTX #2 TDA-cartridge bevat onder andere anti-aging peptide zoals bijvoorbeeld Tego® Pep Up. Samen met andere schoonheidsingrediënten zoals glycerine en hyaluronzuur is het resultaat een vullend en verstevigend effect op de huid met meer helderheid.

Ingrediënten:
Tego® Pep Up is a tetrapeptide that stimulatescollagen production in the skin and fibreproduction in the extracellular matrix.
It defiesgravity and provides a plumping effect.

In de Lift fase geven de anti-agingpeptiden de huid eenvollere, stevigere en stralende teint. Bovendien zorgenspeciale gezichtsmassagetechnieken voor een weldadiggevoel, de hele dag door.

Good to know: Het anti-aging effect kan bij elke behandeling sterker worden. Daarom verdient het aanbeveling om de eerste maand vier tot zes keer te genieten van het BIOBTX-ritueel. En daarna afhankelijk van de behoefte en wensen. Prijs: Afhankelijk van de aanbieder en de locatie is een BIOBTX TDA Premium Ritual-behandeling beschikbaar vanaf ongeveer 170 euro. Dermatologische salons en cosmetische instituten die Dermadrop-behandelingen aanbieden kun je vinden op www.dermadrop.com/de/institut-finden

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bevrijd uw huid van wat die niet nodig heeft
Zijdezacht zonder prikjes – het innovatieve premium anti-rimpel TDA-behandelingsritueel: BIOBTX

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord