HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Wetenschappelijke adviesraad voor wellnesstechnologieën van Gharieni

Posted on

Gharieni wil zijn ‘Verified Wellness’ naar een nog hoger niveau tillen en roept daarom een wetenschappelijke adviesraad bijeen om een ​​objectief, extern perspectief te bieden op de onderzoeken die het bedrijf uitvoert naar zijn wellnesstechnologieën.

Als een van de toonaangevende internationale fabrikanten van hoogwaardige Mind/Body Wellness-technologieën, spatafels, behandelbedden en apparatuur voor resort-spa’s, wellnesscentra, schoonheidspraktijken en medische kantoren, wil Gharieni Group haar wellnesstechnologieën naar een hoger niveau tillen door wetenschappelijk onderzoek te doen naar de werkzaamheid van haar producten. Hiervoor is nu adviesraad samengesteld.

Deelnemers aan de wetenschappelijke adviesraad zijn Sergio Pecorelli, M.D., Ph.D., een gerenommeerd Europees volksgezondheidsfiguur die gespecialiseerd is in een levenslange benadering van preventie, en professor Christophe Hausswirth, Ph.D., een gerespecteerd expert in fysiologie en prestatie. Samen brengen de twee stichtende leden van de raad een brede expertise mee uit de onderzoeks-, academische en klinische omgeving van wetenschap en geneeskunde.

Dr. Pecorelli is voormalig voorzitter van de Italiaanse Food and Drug Administration en het Nationaal Comité voor Kankerpreventie, lid van de Board of Trustees van de Italiaanse National Institutes of Health en voorzitter van de International Gynecologic Cancer Society. Hij heeft de gouden medaille voor openbare gezondheidsdiensten ontvangen van de president van de Republiek Italië, de August en Marie Krogh-medaille van het Koninkrijk Denemarken voor zijn prestaties in de geneeskunde, de “Gouden Leonardo”, de hoogste ere-erkenning door de Italiaanse Federation of Sports Medicine en de prestigieuze IGCS Lifetime Achievement Award van de International Gynecologic Cancer Society. Hij is erelid van het American College of Surgeons en van het American College of Obstetricians en gynaecologen.

Dr. Hausswirth is sinds 1995 senior fysioloog bij l’Institut National du Sport, de l’Expertise et de la Performance (National Institute of Sport, Expertise and Performance, of INSEP) in Frankrijk, en is universitair hoofddocent en leider in herstel en voedingsrichtlijnen in de onderzoeksafdeling. In 1996 behaalde hij zijn doctoraat in biomechanica en fysiologie van menselijke beweging aan de universiteit van Orsay, Frankrijk. In 2000 behaalde hij zijn diploma in het begeleiden van onderzoek naar de energiekosten van voortbeweging bij langdurige sportevenementen. Hij is ook lid van de wetenschappelijke raad van het International Journal of Sports Physiology and Performance.

Alina M. Hernandez, bekroonde maker van wellnessconcepten, en lid van de strategische adviesraad van Gharieni, zal fungeren als secretaris van de raad en zal de coördinatie tussen de raad en Gharieni verzorgen, waarbij de bevindingen van de raad worden omgezet in protocollen en programmering voor Gharieni Wellness Technologies.

De vorming van de wetenschappelijke adviesraad is de volgende stap in Gharieni’s voortdurende inspanning om met bewijsmateriaal te werken in zijn onderzoek en ontwikkeling, evenals in de toepassing en het praktische gebruik van zijn producten in de spa- en wellnessruimte. Oprichter en eigenaar van Gharieni, Sammy Gharieni, vertelt: “Klanten van Gharieni zullen profiteren van de kennis dat beweringen van Gharieni over de voordelen van haar geest/lichaam wellness-technologieën worden ondersteund door de wetenschap en worden beoordeeld door deze experts, waardoor kwaliteitsauthenticatie wordt gegarandeerd. Ik ben erg blij dat Dr. Pecorelli en Professor Hauswirth met ons samenwerken. Ze vertegenwoordigen een perfecte mix van geavanceerde academici en klinische wetenschap, om ons het beste advies te geven voor onze voortdurende toewijding aan innovatie en uitmuntendheid. Gharieni is altijd op zoek naar verbetering en waarborging van de kwaliteit in alles wat we doen, en dit is een kwaliteitsgarantie voor onze klanten – en hun klanten – dat de beweringen die we doen worden ondersteund door bewijs en de test van wetenschappelijke nauwkeurigheid en feiten doorstaan.”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Column Miranda Koevoets: ‘Fantasie en verbeeldingskracht, het werkt!’
Wetenschappelijke adviesraad voor wellnesstechnologieën van Gharieni