HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Column Miranda Koevoets: ‘Fantasie en verbeeldingskracht, het werkt!’

Posted on

Bij het schrijven van deze column ben ik nog aan het nagenieten van de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs Utrecht. Wat een zorg en aandacht is er besteedt aan de presentaties. Drie dagen lang. Chapeau! Brengt me bij het volgende. Wat wil je laten zien? Waarmee wil jij jezelf onderscheiden in je salon?

Wat je wilt laten zien, is niet altijd wat de kijker ziet. Wat men ziet, is namelijk afhankelijk van de behoefte op dat moment en vooral ook de afleidingen die er zijn van jouw klant. Op sociale media worden we elke dag bedolven onder foto’s, filmpjes en teksten. Hoe bekijk jij deze beelden? Het is voor iedereen anders.

Daag jezelf eens uit door dagelijks gebruik te maken van je fantasie. Ga eens even niet scrollen op social media. Zoek even de stilte op, zet de pauzeknop even aan. Maak gebruik van je verbeeldingskracht. Je zult merken dat je een gevoel van vrijheid en geluk gaat ervaren als je gaat fantaseren over hoe het gaat zijn als je doet wat je het allerliefste doet. En om dat te bereiken, ga je stappen zetten. Je komt in actie. Als je nog niet zover bent dat je alleen maar doet wat je het allerliefste doet, dan ga je beelden maken waarbij je laat zien wat je doet. Daardoor trek je de klanten aan die je wilt helpen. Je krijgt nog meer energie, gaat meer vreugde ervaren en wordt als vanzelf een klantmagneet door het ervaren van deze emoties.

Wat is jou het meest bijgebleven van de Beauty Trade Special? Met welke intentie heb je de beurs bezocht? Wie heb je gesproken? Waar was je naar op zoek? Ik ben benieuwd wat voor nieuws je in de salon gaat lanceren en welk beeldmateriaal je daarbij gaat gebruiken.

Ik ben dol op quotes en zeg altijd: “De perfectie zit hem in de imperfectie”. Perfect is saai. Als afsluiter wil ik deze quote van Salvador Dali met je delen: “Wees niet bang voor perfectie, je zult het nooit bereiken.”

Ik ga even de stilte opzoeken en fantaseren over mijn favoriete stad Parijs.

Wil jij brainstormen met miranda over beelden, fotografie en alles wat daarmee te maken heeft? Neem dan contact op via https://mirandakoevoets.com/.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Dag 3 en slotbericht Beauty Trade Special: de waarde van de vakbeurs is duidelijk!
Column Miranda Koevoets: ‘Fantasie en verbeeldingskracht, het werkt!’