HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

GOUD sponsor JK Nederland over het belang van de Beauty Award

Op 24 april weten we welke schoonheidsspecialisten en salons zich dit jaar winnaars mogen noemen van een felbegeerde Beauty Award. JK Nederland, leverancier van Beauty Angel (licht- en skincare expert), is al 10 jaar een van de goudsponsoren (ook wel hoofdsponsor) van de Beauty Award. Emily Coumou, sales manager, vertelt in een kort interview waarom JK Nederland deze Awards zo belangrijk vindt en wat zij doen om hun klanten te stimuleren mee te doen en op welke manier zij hun klanten bijstaan in het Beauty Award traject.

Wat betekent de Beauty Award voor JK Nederland?
“Wij van JK-Nederland vinden het belangrijk om de schoonheidssalons/-specialiste het podium te geven dat zij verdienen en waar met verve wordt laten zien wat een mooie en diverse bedrijven er allemaal zijn in onze branche.”

Wat betekent de Beauty Award volgens JK Nederland voor de beautybranche?
“Een kroon op het vakwerk wat zij als bedrijf en/of persoon leveren elke dag.”

Hoeveel depositaires zijn er genomineerd die werken met JK Nederland en wie?
“Er zijn 4 depositaires die met JK-Nederland werken genomineerd, te weten: Babor Institute Mirabelle, Deborah Westdijk (Rotterdam), Wendy Meyer, Perfect Skin & Beauty (Huissen), Rianne Nijland, Pure Beauty Overdinkel (Overdinkel) en Lisette van den Oord, Exclusief Skinstore & Salon (Bergambacht).”

Waarom vinden jullie dat deze genomineerden een Beauty Award verdienen?
“Wij zijn uiteraard super trots dat deze salons zijn genomineerd! Zij verdienen het om de Award te winnen omdat ze alle vier prachtig mooie zaken zijn, waar ze weten wat ze doen en de moeite hebben genomen om mee te doen aan deze geweldige vakprijs!”

Wat doet JK Nederland om hun depositaires te stimuleren mee te doen aan de award?
“We hebben afgelopen jaar een lunch georganiseerd en onze klanten uitgenodigd om deze bij te wonen. Hier heeft Maddy Weide – van de Beauty Award organisatie – een presentatie gegeven. Uiteraard was er na afloop de gelegenheid voor de depositaires om vragen te stellen. Het was een bijzonder geslaagde dag.”

Wat doet JK Nederland voor haar depositaires zodra de inzending gedaan is en wat doet JK Nederland aan begeleiding in het hele Beauty Award proces?
“Wij zijn altijd bereid om te helpen, mee te lezen met het geschreven boekwerk en coaching voorafgaand aan het interview wanneer en als de depositaires daar behoefte aan heeft!”

Nog iets anders dat je graag kwijt zou willen m.b.t. de Beauty Award?
“We kijken erg uit naar 24 april a.s! Het is altijd een geslaagde avond met heerlijk eten, entertainment en veel blijde gezichten.”

Wil jij ook mee doen met de volgende editie van de Beauty Award? Stuur dan een mailtje naar info@beauty-award.nl en wordt op de hoogte gehouden wanneer de inschrijving voor 2023 start.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Plastic Soup Foundation: ‘Bijna 9 op de 10 producten van grote cosmetica-merken bevatten microplastics’
GOUD sponsor JK Nederland over het belang van de Beauty Award