HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Gun jij jouw huid het allerbeste?

Posted on

Cosinta introduceert in Nederland het Zweedse cosmeticamerk Gilda Liljeblad. Het merk, opgericht in 1988, heeft al de nodige awards in de wacht gesleept. De basis van het concept is het optimaliseren van de huidbarrière. Met een overzichtelijk 6-stappenplan kun je met verschillende producten alle huidproblemen aanpakken.

Om de huid nog beter van dienst te kunnen zijn, introduceert Gilda Liljeblad een unieke en nieuwe SPF, namelijk de Daily Protection Cream SPF 50+. We weten inmiddels dat 60 tot 70% van huidveroudering wordt veroorzaakt door UV-straling. Ook weten we dat de consument producten wil die makkelijk in gebruik zijn. Als we deze twee werelden samenvoegen, komen we uit op de Daily Protection Cream SPF 50+ van Gilda Liljeblad, een dagcrème met SPF in één.

Er zijn verschillende soorten stralingen, waarbij UVB en UVA het meest bekend zijn. Daarnaast wordt de huid dagelijks blootgesteld aan infrarood licht (IR) en blauw licht (HEV).

  • UVB-straling is hetgeen dat verbranding van de huid veroorzaakt.
  • UVA-straling gaat daarentegen dieper de huid in, waar het onder andere schade toebrengt aan het collageen en elastine in de huid. Dit veroorzaakt onder andere fijne lijntjes, rimpels, verlies van elasticiteit en pigmentvlekken.
  • Infrarood licht is verantwoordelijk voor de warmte die je op de huid voelt als je in de zon bent. De geproduceerde warmte kan leiden tot ontsteking van de huid, wat na verloop van tijd een rol speelt bij vroegtijdige huidveroudering.
  • Blauw licht is afkomstig van computerschermen, mobiele schermen en binnenverlichting. Van dit licht wordt ook gezegd dat het de huidveroudering versnelt en schade aan de huidbarrière kan veroorzaken.

Bij gebruik van de Daily Protection Cream SPF 50+ bescherm je de huid tegen al deze stralingen! Daarnaast bevat deze SPF verzorgende ingrediënten zoals antioxidanten en vitamines, waardoor hij makkelijk als dagverzorging ingezet kan worden. De Daily Protection Cream SPF 50+ is geformuleerd met moderne, organische UV-filters die de straling neutraliseren en omzetten in warmte die vervolgens door de huid wordt afgegeven. Het bevat ook ectoïne, welke beschermt tegen blauw en infrarood licht, evenals hyaluronzuur, wat de huid hydrateert. Dé perfecte dagverzorging met een SPF.

Wil je graag kennismaken met de producten van Gilda Liljeblad en ben je gediplomeerd schoonheidsspecialiste? Wij bieden een unieke proefmaand aan die op 21 mei ingaat. Gedurende deze maand koop je drie producten met een leuke korting, zonder een verkooppunt van Gilda Liljeblad te hoeven zijn. Dit productpakket bestaat uit:

Mail jouw gegevens met KvK-nummer naar Cosinta en ontvang jouw Gilda Liljeblad productpakket voor slechts €49,95 i.p.v. €57,91.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Pure Hydration X Expressions
Gun jij jouw huid het allerbeste?

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord