HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

ANBOS ledenbijeenkomst IMP 2023

Op maandag 2 oktober vindt het IMP ledenevent plaats van 09:30 tot 15:00 uur in Lake House te Bergschenhoek, speciaal voor onze IMP-leden.


Het belooft een fantastische ochtend te worden waarin je drie lezingen gaat volgen die in het teken staan van ‘je salon nog succesvoller te maken samen met je personeel!’ Aansluitend wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Wacht niet langer en geef je nu op.

Programma
09:30 uur Inloop en netwerken
10:00 uur Opening
10:10 uur Lezing “DISC profielen- een krachtig instrument” door Perine Heerooms
11:00 uur Pauze
11:30 uur uur Lezing “Rechten en plichten” door Eline de Wit
12:00 uur Lezing “Duurzame inzetbaarheid is teamwerk” door Monique Ballering
12:30 uur Lunch
14:00 uur Einde event

SPREKER

DISC Profielen- een krachtig instrument – PERINE HEEROOMS
Als Disc trainster laat Perine Heerooms jou op een andere manier kennis maken met leiderschap d.m.v. persolog® Disc.Tijdens deze presentatie, zal zij vertellen over de profielen van persolog® en wat voor krachtig instrument je als leidinggevende daardoor in handen hebt. De profielen helpt de ondernemer namelijk niet alleen om zichzelf, maar ook om anderen beter te begrijpen. Hierdoor wordt de ondernemer niet alleen bewust waarom deze op een bepaalde manier handelt en op situaties reageert, maar wordt ook inzichtelijk waarom de communicatie met de ene medewerker makkelijker verloopt dan met de andere. Met als resultaat dat je als ondernemer niet alleen veel meer uit jezelf, maar ook uit de medewerkers haalt.

Een medewerker langdurig ziek; en nu? – ELINE DE WIT
We hebben Eline De Wit (advocaat The Legal Department) uitgenodigd om ons meer te vertellen wat jouw rechten en plichten zijn wanneer een medewerker voor langere tijd ziek/arbeidsongeschikt is. Ze zal een aantal casussen met ons bepreken. Heb je zelf een casus die je wilt voorleggen of heb je een juridische vraag gerelateerd aan dit ondewerp? Deel het tijdens deze sessie.

Duurzame inzetbaarheid is Teamwerk- MONIQUE BALLERING- VAN DER LAAN
Als dochter van een ondernemersgezin ben ik opgevoed met de grondhouding dat ieder mens belangrijk is. Mijn vader zei altijd: “De koffiejuffrouw is net zo waardevol voor mijn bedrijf als mijn mededirecteur”. Mede door mijn opvoeding ben ik ervan overtuigd dat er voor iedereen een passende plek is op de arbeidsmarkt. Niemand hoeft buiten de boot te vallen.

Tijdens een interactieve sessie gaan we samen onderzoeken hoe je jouw medewerkers kunt helpen het beste uit zichzelf te halen, zodat zij met plezier werken omdat zij dat willen niet omdat zij dat moeten.

Met kennis van de Sociale Zekerheid en bedrijfspsychologie adviseer ik al ruim 15 jaar mensen in organisaties over het vergroten van inzetbaarheid. Samen met mijn team kijken we hierbij verder dan wet- en regelgeving, omdat het om mensen gaat. Wij zetten mensen “aan”, inspireren ze om de juiste keuzes te maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: Maandag 2 oktober 2023
Tijden: 10:00-15:00 uur
Locatie: Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6, Bergschenhoek

Lake House Rotterdam is goed te bereiken met de auto en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen voor alle deelnemers.

Het ledenevent is kosteloos voor ANBOS leden. Meld je snel aan gezien het beperkte aantal beschikbare plaatsen!

SKIN accreditatiepunten. Voor dit event zijn 2 SKIN punten aangevraagd.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Sothys Homme  Eden Park
ANBOS ledenbijeenkomst IMP 2023

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord