HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Injection viert 25-jarig jubileum

25 jaar Beauty Injection! Time flies when you’re having BIG (Professional) Fun. En wie jarig is trakteert!

Huidpraktijk Beauty Inn van Greet Hoedeman is in 1978 de basis geweest van haar Beauty Injection, distributeur van gespecialiseerde, hoogwaardige huidverbeteringsproducten die écht het verschil maken tussen ‘iets op de huid smeren’ en ‘lekker in je vel zitten’. Greet: “Consumenten en Professionals zien door de bomen het bos niet meer en zijn enorm blij dat wij onderzoek voor ze doen. In de loop der jaren had ik zoveel wetenschappelijke informatie verzameld dat ik die kennis ook met andere ondernemers wilde delen want een florerend bedrijf met gelukkige klanten, gun ik iedereen”. Anno 2020 belevert Beauty Injection ruim 1000 klanten en worden vele trainingen en workshops gegeven -momenteel vooral via Zoom- om professionele beautyondernemers te ondersteunen en inspireren met behandeltips en salesinspiratie. Zo zijn ze in een tijd van afstand toch zo dicht mogelijk bij hun klanten.

De volgende merken brengen de klanten van onze klanten naar de beste versie van zichzelf: Jan Marini voor de rijpere huid, beMineral® voor klanten die natuurlijke en verzorgende kleuren zoeken, Casmara voor de jongere huid, Phitex® voor de probleemhuid, Dermaroller voor een echte huidoppepper en Bioptron, hét wonderlicht!
En last but zeker not least heeft Greet haar eigen merk beMineral® in 2012 geïntroduceerd, de eerste 100% pure, minerale make-uplijn (met slechts drie mineralen: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide). Deze make-up voel je niet, is proefdiervrij en wordt binnenkort zelfs in Nederland geproduceerd!

Wie jarig is trakteert!

Profiteer van een paar mooie jubileumaanbiedingen. Klik hier: jubileumaanbiedingen. Wil je een vrijblijvend beautystrategiegesprek met Greet Hoedeman? Ga ook dan naar www.beauty-injection.nl of stuur een mail naar office@beauty-injection.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
TERUGLEZEN: Vormen van huidveroudering
Beauty Injection viert 25-jarig jubileum