HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

INIKA Benelux lanceert landelijke omruilactie “lipswithNOtrash” voor het goede doel

INIKA Organic Benelux kondigt de lancering aan van haar nieuwste landelijke campagne, “lipswithNOtrash”, die start op 2 oktober 2023 en loopt tot 30 november 2023. Deze innovatieve campagne wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met fysieke verkooppunten van INIKA Organic.

Het hoofddoel van de “lipswithNOtrash”-campagne is het vergroten van het bewustzijn rondom het gebruik van plastic in cosmetica en het bevorderen van duurzame keuzes bij consumenten. Consumenten kunnen een oude (plastic) lipstick inruilen voor gloednieuwe, 100% natuurlijke, vegan & plastic vrije variant van INIKA Organic.

Wat “lipswithNOtrash” uniek maakt, is dat consumenten een bedrag van €2,50 betalen voor een nieuwe INIKA Organic lipstick t.w.v. €24.50,-. Dit bedrag zal integraal worden gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bestrijden van plasticvervuiling.
INIKA Organic Benelux heeft hiervoor 2500 lipsticks beschikbaar gesteld.

Hoe werkt het:

  1. De consument neemt een oude lipstick mee naar een van de deelnemende fysieke INIKA Organic verkooppunten
  2. De consument krijgt voor €2,50 een nieuwe INIKA Organic Lip Crayon Lipstick
  3. Dit bedrag wordt gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation

Doe mee aan de beweging voor bewustzijn:
De consument wordt aangemoedigd om een foto te maken tijdens het omruilmoment of van de lipcrayon en deze te delen op sociale media. Zij gebruiken daarbij de hashtag #lipswithNOtrash en taggen de desbetreffende winkel en @inikaorganic_benelux. Zo worden vrienden en familie geïnspireerd om ook deel te nemen aan deze campagne en bewustzijn te creëren voor (micro) plastic in cosmetica.

Voor meer informatie over de campagne en de deelnemende verkooppunten, kunt u terecht op onze website www.biocareonline.nl/inikaorganic. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, één lipstick per keer.

Over INIKA Organic Benelux:
INIKA Organic is wereldwijd hét hoogst gecertificeerd en gezondste cosmetica merk. 100% natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free, halal en sinds 2022 is INIKA het 1e 100%plastic neutrale cosmetica merk ter wereld. Met een scala aan hoogwaardige producten streeft INIKA Organic ernaar om schoonheid te combineren met ethische principes en milieubewuste keuzes

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
EXPERT LAB PIGMENTTHERAPY
INIKA Benelux lanceert landelijke omruilactie “lipswithNOtrash” voor het goede doel

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord