HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Koop je tickets voor Beauty Trade Special met onze kortingscode!

Binnenkort ontvang je een extra dikke beurseditie, want we kunnen eindelijk weer beurzen!! Zien we je op Beauty Trade Special 2, 3 & 4 april 2022 in de Jaarbeurs Utrecht? Wij hebben er zin in en de veelzijdige beursvloer is er klaar voor! Met de kortingscode onderaan dit artikel kun jij met korting naar de beurs! Dit is natuurlijk speciaal voor onze leden, dus je moet wel even inloggen!

Een volle, dynamische en bruisende beursvloer in Jaarbeurs Utrecht. Ruim 130 exposanten staan voor je klaar om je nieuwe producten, technieken, trendkleuren, verpakkingen en de laatste kennis te laten zien. Na twee jaar mogen we eindelijk weer! Natuurlijk zijn de stands van de leveranciers het belangrijkste onderdeel van de beursvloer, maar ook dit jaar heeft Beauty Trade Professionals als organisator een bezoek aan de vakbeurs nóg interessanter gemaakt met diverse leuke en interessante elementen.

Back to Beauty-route
Twee jaar lang konden leveranciers je alleen online vertellen over nieuwe producten, technieken en noviteiten. Het is dus niet vreemd als je daar niet alles van meegekregen hebt. Daarom is er een speciale ruimte op de beursvloer ingericht, waar de lanceringen van de afgelopen twee jaar in de spotlight worden gezet. Deze opvallende ‘beauty gallery’ op de beursvloer zorgt dat je niets mist van de nieuwste trends in ons vakgebied!

Bijkletsterrassen met een heerlijk aanbod
Ein-de-lijk weer live je collega’s ontmoeten. Hoe fijn het ook was dat we digitaal contact konden houden, zo’n live uitje naar de beurs is toch hét moment om even samen een kop koffie te drinken, te lunchen of een borrel aan het einde van de beursdag. Met wie ga jij absoluut bijkletsen deze najaarsbeurs?

Kennis als onderdeel van je vak
Je bent nooit te oud om te leren, zeker niet in de beautybranche waar de ontwikkelingen almaar doorgaan. Een beursbezoek is daarom extra compleet als je ook bij de kennistheaters bent langsgegaan om te profiteren van de gratis lezingen, workshops en presentaties! Tijdens Beauty Trade Special zijn er wederom verschillende kennistheaters waar je als beautyprofessional aan kunt schuiven. Een bomvol programma zorgt ervoor dat je op alle vlakken van je ondernemerschap in de beautybranche je kennis kunt bijspijkeren.

Nagelplein
Tijdens de leuke en gezellige demonstraties op het Nagelplein, georganiseerd door het expertteam van CND™, mag je zelf aan de slag gaan! Je kunt op je eigen nagels werken of op tips met hulp van de demo, tips & tricks. Hoe pas je de fashionkleuren van het najaar toe en welke nieuwe producten zijn er? De antwoorden vind je op het Nagelplein in Utrecht!

Instaspots that rule the beautyworld
Nu je je eindelijk weer live mag onderdompelen in je vakgebied, wil je dat laten weten ook. Maak de mooiste selfies voor je social media kanalen om je klanten en collega’s te laten weten dat je er bent. Dat zij je vol energie terug in de salon kunnen verwachten met mooie producten, nieuwe trends en effectieve behandelingen! 

Log in voor jouw kortingcode en bestel! 

Exclusief!

Deze content is uitsluitend voor abonnees. Log in of abonneer je nu!

 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
Vorige
Doe mee aan de GRATIS ‘Slaap je Fit’ Challenge! Start: 21 maart met Linda Dool
Koop je tickets voor Beauty Trade Special met onze kortingscode!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord