HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Tom Sebastian: ‘Stop met uitstellen!’

We doen het allemaal wel eens, iets uitstellen. Je hebt er geen zin in, of geen tijd voor. Er is altijd wel een excuus om iets niet te doen. Maar als je zaken uitstelt geeft dat stress en onrust. Uitstel levert je niets op, je moet het toch doen. De zaken die uitgesteld worden zijn meestal de minst leuke zaken die dan op de achtergrond aanwezig blijven en op een negatieve manier aanwezig zijn. Tekst: Tom Sebastian

Uitstel geeft onrust en stress

Ik doe zelf altijd het minst leuke eerst. Zo kan ik extra genieten van de leuke dingen die ik nog ga doen. Dan is het meteen achter de rug. En dat voelt goed. Als je eenmaal beseft dat uitstel stress en onrust geeft is het goed om dat patroon te gaan doorbreken. Het maak je sterker, als persoon en als ondernemer. Niet alleen geeft uitstel negatieve emoties, uitstelgedrag houd je succes tegen. En dat is zeker een reden om er meteen mee te stoppen!

Stel je succes niet uit

Als je van jezelf weet dat je vaak zaken uitstelt, maak het jezelf dan makkelijk en verander het meteen. Ga bij jezelf na waarom je het doet en zet verandering in gang. Mensen zijn vaak gewoontedieren en verandering komt pas als er inzicht is in die gewoontes. Je wordt professioneler en krachtiger als ondernemer als je stopt met uitstellen.

Als je zaken uitstelt omdat je denkt dat je er geen tijd voor hebt omdat je de hele dag druk bezig bent dan kun je meer tijd vrijmaken met Time Management. Met meer tijd kun je je uitstelgedrag doorbreken en krachtiger en stressloosondernemen. Uitstelgedrag is vaak een bewuste keuze, die je niets gaat brengen.

Kies voor groei en stel je succes niet uit!

Wil jij ook groeien met je onderneming? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
HUYD Congres 2023 opnieuw groot succes
Tom Sebastian: ‘Stop met uitstellen!’

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord