HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Yvonne de Vries

Yvonne de Vries is eigenaresse van Lalana Huidkliniek. Haar cliënt had last van eczeem. Niet alleen is dit cosmetisch vervelend, maar ze had er ook echt last van. Ze ging al jaren naar de dermatoloog en kreeg te horen dat zij niets meer voor haar konden doen. Op 16-jarige leeftijd kwam zij samen met haar moeder bij Yvonne in de salon. “Voor ons een hele uitdaging, omdat wij het zo extreem nog nooit hadden gezien.”

Ik ben medisch onderlegd, 7 jaar operatie-assistente geweest, en had wel wat ervaring met extreme huiden. Om te beginnen hebben we foto’s gemaakt van de huid. We hebben ervoor gekozen om niet meteen te behandelen omdat haar huid rood en open was. We zijn eerst van binnenuit gaan werken. We hebben haar geadviseerd 2 keer per dag 2 capsules Intravital van QMS Mediocosmetics in te nemen. Hier zit collageen in om de huid te herstellen, normaal wordt collageen ingezet bij anti-aging. Ook zijn er vitamines en antioxidanten aan toegevoegd. Dit heeft zij toen voor drie maanden geslikt, omdat een lichaam eenmaal tijd nodig heeft om te herstellen. Na een maand is zij weer teruggekomen en was er al een behoorlijk verschil.

Na 2 maanden was haar huid gesloten en rustiger. Toen hebben wij de redness relief crème ingezet van QMS Medicosmetics. Deze crème vermindert huidirritaties en hydrateert de meest gevoelige huid. Dit komt door de werkzame stof TCM-Naringenine-Chalcon. TCM-Naringenine-Chalcon voorkomt ontstekingen en helpt om zichtbare roodheid aan te pakken. Terwijl Vitamine E de huid neutraliseert. Na 3 maanden hadden we al het gewenste resultaat.

Intravital hebben we afgebouwd naar 2 keer per dag 1 capsule, één in de ochtend en één voor het slapen. We hebben haar nog steeds als trouwe klant en ze komt nu om de 6 weken voor een behandeling van QMS Medicosmetics of de sensitive behandeling (huid kalmeren en het vocht herstellen). Wij gebruiken dan ook de zuurstof behandeling. Hierbij voegen we 97,4% zuurstof toe aan de huid met een hoge druk. Zuurstof geneest en kalmeert de huid.

Alle voedende behandelingen maken haar huid weer onrustig. Dat komt omdat het de celdeling stimuleert, waardoor ze weer eczeem en een rode huid krijgt. Ze gebruikt thuis nog steeds de crème en de Intravital capsules. We hebben haar huid nu onder controle.

Haar reactie: “Nog super bedankt! Na 3 jaar gedokterd te hebben, bij jullie eindelijk een goed en blijvend resultaat!” We hebben haar nog steeds als zeer trouwe klant.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Ministry of Beauty zet open brief aan Premier Rutte in Telegraaf
Show your best results! Het resultaat van Yvonne de Vries