HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Lijf & Stijl presenteert: Handboek voor de Schoonheidsspecialiste

Posted on

Met een ervaring van meer dan 37 jaar in de schoonheidsbranche heeft Karin van den Hurk van Lijf & Stijl een solide reputatie opgebouwd. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor schoonheidsspecialisten. Naast haar werk als schoonheidsspecialiste begon ze in de jaren 90 met een orthomoleculaire opleiding.

Voor Karin is de natuur een belangrijk aspect van haar leven en ze streeft ernaar om dit ook in haar werk tot uiting te brengen. Onlangs is ze begonnen met het schrijven van haar boek “Natuurlijke diepgang in de schoonheidssalon”, waarin ze haar kennis op het gebied van schoonheidsspecialisme en orthomoleculaire geneeskunde samenbrengt.

Het boek behandelt verschillende onderwerpen, waaronder de rol van vitamines en mineralen, de impact van de zon op de huid en het belang van orthomoleculaire voeding voor de huidcellen. Daarnaast biedt het boek een theoretische basis over de huid, huidcellen en de extracellulaire matrix. Karin deelt ook praktische tips, zoals een lijst van stoffen die beter vermeden kunnen worden en een lijst van stoffen die juist gunstig zijn voor de huid.

Het boek is bedoeld om schoonheidsspecialisten te helpen hun kennis uit te breiden en deze toe te passen in hun praktijk. Het is verkrijgbaar via de website www.lijfenstijl.nl en wordt gelanceerd op de Beauty Trade beurs in Utrecht, waar je Karin kan vinden op stand G020 in hal 10.

Het schrijven van haar eerste boek heeft zoveel inspiratie gegeven dat ze na de beurs start met het onderzoeken voor haar tweede boek en het schrijven daarvan. Het onderwerp blijft nog even geheim, maar het belooft een waardevolle aanvulling te worden voor specialisten die meer willen weten over natuurlijke huidverzorging.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bewust Ondernemen: Stuur je gedachten naar succes in het ondernemerschap
Lijf & Stijl presenteert: Handboek voor de Schoonheidsspecialiste

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord