HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Marie-Ange Collaer nieuwe Managing Director bij BABOR BeNeLux

Marie-Ange Collaer is benoemd tot Managing Director bij BABOR BeNeLux en volgt daarmee Kitty van der Sluis op. BABOR over haar keus voor Collaer: “De regio BeNeLux is uiterst belangrijk voor ons en we willen deze markt dynamisch blijven ontwikkelen”, zegt Henryk Grund, Global Vice-President EMEA bij BABOR BEAUTY GROUP. “Ik ben verheugd Marie-Ange te mogen verwelkomen als Managing Director. Ze is een expert uit de industrie en een uitstekende leider.”

Marie-Ange is bijna haar hele carrière in o.a. management functies werkzaam geweest Estée Lauder Companies Benelux en Inc. Zij is enorm enthousiast over haar nieuwe uitdaging. “Ik vind het leuk om mensen te motiveren zodat ze hun volledige potentieel kunnen ontsluiten, want een team kan niet optimaal werken tenzij iedereen gedreven en toegewijd is aan het bereiken van hetzelfde doel.”

In haar nieuwe rol zal ze zich richten op het consequent ontwikkelen van het merk BABOR in overeenstemming met de wereldwijde merkstrategie via distributiekanalen en het winnen van marktaandeel in de drie BeNeLux-markten.

officiële opening

In de aankomende editie is een artikel te lezen over de officiële opening van de nieuwe BABOR fabriek: het BABOR BEAUTY CLUSTER. Op 31 maart 2023 vierden de eigenaren van de BABOR BEAUTY GROUP, Dr. Martin Grablowitz en Isabel Bonacker, de officiële opening van deze nieuwe productie- en logistieke vestiging van het bedrijf. 200 gasten, van politici tot zakenpartners en 500 werknemers, gaven gehoor aan de uitnodiging om het ambitieuze project met eigen ogen te zien. Op amper 20 kilometer van de hoofdzetel van het bedrijf in Aken bouwde BABOR BEAUTY GROUP een van de modernste cosmeticafabrieken ter wereld volgens de hoogste duurzaamheidsnormen. Met deze investering van meer dan 60 miljoen euro verdrievoudigde het bedrijf zijn omvang. 


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Meer dan 8 op de 10 kinderen blootgesteld aan toxische beautycontent op socials
Marie-Ange Collaer nieuwe Managing Director bij BABOR BeNeLux

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord