HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Make-up trends mei volgens M.A.C.

Posted on

M.A.C. komt zoals elke maand met nieuwe make-up trends van hun eigen trendwatchers. Wij delen het voor jou voor wat inspiratie voor in de salon!

M.A.C. laat weten: “Deze maand barsten onze make-up tassen van een sappig zomers kleurenpalet – van energieke Orange Spritz tot gedurfde Color Clash combinaties. In combinatie met hoogglanzende Glass Lips en het door luxe goedgekeurde Soft Ochre ben je vast en zeker klaar voor het jachtseizoen (of ziet je er in ieder geval zo uit).

COLOR CLASH
Experimenteer met het kleurenwiel door te spelen met complementaire en contrasterende kleuren voor een gedurfde make-uplook die knalt. Monochroom is in, maar dit seizoen omarmen we de felle tinten uit de jaren 80 die we op de catwalk zagen. Zoek twee tinten die tegenover elkaar liggen op het kleurenwiel – zoals paars en geel – en “bots” ze samen voor een golf van serotonine.

foto: Models  @aimee_algra & @ntybebo @filipamodels Mua @hannahrosieb
Hair @evelyndavieshairr Styling @reconstruct.collective Photo @cyrieljacobs    ‘Maximalistische mode is in. Denk aan ‘weird girl aesthetic’ met gelaagdheid, prints en kleur. Het gaat om de shockfactor. Vertaal dit naar je make-up door neonkleuren te dragen die bewust botsen met je outfit of haar. Limoengroen in combinatie met fuchsiaroze zou vroeger ‘lelijk’ zijn genoemd…
Maar lelijk is het nieuwe cool.


GLAZEN LIPPEN
Creëer de illusie van sappige, volle lippen met een dikke laag hoogglanzende, heldere lipgloss. Breng je glanzende lippen op een hoger niveau met de ultra-reflecterende Glass Lips trend. Gelaagd over blote lippen of een gewaagde kleur, het wordt niet beter dan de OG M-A-C Lipglass Clear.


‘Je lippen versieren met een reflecterende, super hoogglanzende finish is een frisse & speelse look voor de lente. Door een dikke laag heldere lipglas op zichzelf te gebruiken of boven een sheer wash van lipstick voor een jelly-achtige pout, is het creëren van een Glass Lip even moeiteloos als cool.’

ZACHTE OKERGELE OGEN
Speel met zachte aardetinten voor een verhoogde neutrale make-uplook dit voorjaar. De ultieme stille luxe? Een vleugje tijdloze zachte oker op oogleden en lippen. De aardse neutrale kleur van dit seizoen – die we op de catwalk hebben gespot – voelt rijk aan wanneer hij op ogen, lippen en wangen wordt aangebracht.

foto: Model Najma @itnajmaa, Mua and Photo Hilda @pjaysmakeupcase    ‘Aardse theekleurige ogen zijn een snelle oplossing voor vermoeide verkleurde oogleden. In plaats van je onvolkomenheden te verbergen, versterk je ze; een vleugje oker over de oogleden voor een zwoele oogopslag met een organisch tintje.

ORANJE SPRITZ
Ga voor gedurfde oranje make-up looks die een statement maken. Als een frisse slok van je favoriete zomeraperitief is de Orange Spritz trend sprankelend en bruisend. Omarm mandarijn op de lippen, wazige citrusblush op de wangen en clementine ogen – ze zijn allemaal in het seizoen!

foto: Model and Mua Hilda @pjaysmakeupcase       


‘Orange Spritz is escapisme door schoonheid, het is het gevoel op vakantie te zijn zonder ergens heen te hoeven gaan. Oranje staat voor positieve energie, warmte en goede vibraties. Voeg een vleugje citruskleuren toe aan je dagelijkse make-up voor een instant piek van dopamine.’

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Marie-Ange Collaer nieuwe Managing Director bij BABOR BeNeLux
Make-up trends mei volgens M.A.C.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord