HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

MedCos Skinsolutions investeert in beautybranche

Wij willen de beautybranche er weer bovenop helpen  

 


Twee maanden je salon dicht heeft de omzet van jouw salon natuurlijk geen goed gedaan. Gelukkig kunnen jullie weer aan de slag, maar hoe mooi zou het zijn als je ook nog kan gaan werken met apparatuur die je het eerste jaar helemaal niks kost? MedCos maakt dit mogelijk met een speciaal concept. Ze bieden tot eind van dit jaar 100 apparaten (65x de MedCos Body-wizard DUO voor cryolipolyse en 35x de MedCos IPL SHR) waarvan het eerste jaar geen kosten in rekening worden gebracht. Puur verdienen dus het eerste jaar! En dit bedrag, circa 7.000 euro, wordt ook later niet in rekening gebracht! MedCos investeert hiermee 700.000 euro in de Beautybranche! Daarnaast komt MedCos met de langverwachte kinkop voor op de Body-wizard DUO, gaan ze in landelijke media promotie maken ten behoeve van hun behandelingen en partners en bieden ze voor een gunstige prijs medisch gecertificeerde mondkapjes. 
 

Cryolipolyse met de MedCos BodyWizard DUO


Wij spreken met Kees Jaap van de Kamp, eigenaar van MedCos Skinsolutions, die terecht zeer enthousiast is over hun plannen. “Wij zien het werken met apparatuur altijd al als een zeer goede investering voor de salons. En onze partners bewijzen dat ook. Wij bevinden ons als land en branche in een uitzonderlijke situatie, welke vraagt om uitzonderlijke concepten en samenwerkingen. Juist in deze tijd vinden wij dat wij de beautybranche iets unieks moeten aanbieden.” En wat houdt die unieke kans dan precies in? “Specialisten kunnen nu instappen met de MedCos IPL SHR of de MedCos Body-Wizard Duo en hoeven het 1e  jaar de maandelijkse leasekosten niet te betalen. Ze krijgen gratis 1 jaar/ 12 maanden lang de mogelijkheid behandelingen uit te voeren, waarbij iedere euro omzet voor hen dan ook bijna een euro pure winst is. Normaal zijn bijvoorbeeld bij de MedCos Body Wizard Duo de maandelijkse leasekosten € 591,03,- per maand op basis van 60 maanden lease, een bedrag dat overigens al met 3 klanten is terugverdiend. Dat is € 7.092,36,- per jaar. Deze leasebedragen van het 1e  jaar hoeven ze nú niet, maar ook daarna nooit meer te betalen. Geen verdekte uitgestelde betaling, maar echt het 1e  jaar gratis. Wij zijn al onze samenwerkende leveranciers en banken enorm dankbaar dat ze dit met ons mogelijk hebben gemaakt en denken de branche hiermee een boost te kunnen geven, zodat ze zich kunnen wapenen voor de toekomst.”  

De MedCos IPL SHR, het eerste jaar zonder leasekosten!

 Cryolipolyse Kinkop 
Naast deze mooie aanbieding heeft MedCos nog meer te bieden. Ze lanceerden onlangs de langverwachte ‘kinkop’ voor de Body-Wizard DUO. “Er is heel veel vraag vanuit klanten die graag hun kin, ofwel hun onderkin, met cryolipolyse willen laten behandelen. Wij hadden hier nog geen speciale kop voor, maar wij innoveren continu en willen onze partners natuurlijk producten bieden die 100% veilig en goed zijn. Wij hebben verschillende koppen voor de buik, de love handels en armen, maar wij zijn al een tijd bezig om de beste kinkop te ontwikkelen. De vraag is er al een tijdje en wij zijn dan ook heel erg blij nu te kunnen zeggen dat de kinkop er is!” Deze kinkop zal zorgen voor een nieuwe groep klanten in de salon en voor meer plaatsingen (zones). “Met de Body-wizard DUO kan de specialist 4 plaatsingen (zones) doen in een keer. Of een duo behandeling uitvoeren. Met de kinkop heb je weer een nieuwe zone die je de klant kunt aanbieden. De kinkop is maandenlang door 6 vooraanstaande testcenters getest en geeft heel mooie resultaten. Partners kunnen deze bestellen voor 950 euro, een investering die ze er ook zo uit hebben.” 
 
Mondkapjes  
Op internet en social media kom je veel berichten tegen van specialisten die op zoek zijn naar de juiste mondkapjes en berichten waaruit blijkt dat mondkapjes momenteel heel duur zijn. MedCos wilde daar een oplossing voor bieden. “Het belangrijkste is uiteindelijk dat je als specialist veilige mondkapjes hebt. Er zijn er via internet heel veel te koop, maar de vraag is of deze wel CE gecertificeerd zijn en dan het liefst medisch CE gecertificeerd. Wij bieden de beautyspecialisten een Surgical Mask, met een FDA en een medische CE. Wij bieden deze medisch gecertificeerde maskers aan voor 95 cent per stuk. De minimale afname is 50 stuks. Ik wil hierbij benadrukken dat wij op zoek zijn gegaan naar deze oplossing om onze partners een extra dienst te bieden. In deze tijd moet je veilig in de salon aan het werk kunnen met de juiste bescherming.” 
 

Landelijke promotie 
Het kenbaar maken van de behandelingen bij de consument is altijd al een belangrijk onderdeel van het MedCos concept geweest. “Juist nu is dat van extra belang. De komende periode zullen wij dan ook weer in diverse consumentenbladen staan en er zullen zelfs televisiecampagnes gaan draaien op onder andere RTL4! Onze ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat deze campagnes een enorme impuls geven aan behandelingen voor onze partners. Wij gaan daar ook nu van uit en dat er tevens een positief effect van uitgaat richting de algehele beautybranche.”  
 
Al met al heeft MedCos niet stilgezeten! “Wij willen iets kunnen betekenen voor de beautybranche die het de laatste maanden niet gemakkelijk heeft. Met onze oplossingen en de investering die wij doen in de branche, kunnen we een heleboel beautyspecialisten een mooi jaar bezorgen.”  

 
MedCos Skinsolutions is een Nederlands bedrijf dat sinds oktober 2004 hoogwaardige apparatuur voor huidverbetering, definitieve ontharing en vetbevriezing ontwikkelt en produceert. In de Benelux zijn wij de grootste en belangrijkste leverancier van deze apparatuur en in Nederland en België absolute marktleider. Wij leveren rechtstreeks aan salons, altijd in combinatie met een gratis marketing-totaalconcept en met 5 jaar volledige all-in garantie op alle apparatuur. 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Veerkracht
MedCos Skinsolutions investeert in beautybranche

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord