HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Redactie Blog: 2 maart is nieuw vooruitzicht. Blijf sterk en blijf vechten voor je zaak!

Daar gaan we weer… ik twijfelde of ik het weer moest aanhalen. Maar we kunnen er natuurlijk niet omheen. Gisteren werd bekend dat de contactberoepen nog minimaal een maand dicht moeten blijven. We krijgen klap na klap. 2 Maart is voorlopig het nieuwe vooruitzicht.

Hoe zit het dan nu met de tegemoetkomingen? Nog niks over gehoord helaas. Vanaf nu mag er wel afgehaald worden in de niet-essentiele winkels, de scholen gaan open… en volgens Rutte komt er straks zeker een derde golf. Het blijft een uitzichtloze situatie op deze manier. Maar het laatste wat ik wil is er negatief naar kijken, want daar komen we niet verder mee.

Wie onze website elke dag leest of onze social media volgt heeft het verhaal van Heidi Olijerhoek gelezen. Zij kwam met een inspirerend verhaal en ik raad dan ook iedereen aan dit te lezen. Gewoon om weer even dat positieve gevoel terug te krijgen. Je leest het bericht hier:

Daarnaast plaatsen wij elke week lockdowntips van jouw vakgenoten en laten we je weten waar de diverse cosmeticaleveranciers mee bezig zijn. Zie het zo: het wordt nog een maand lang aan jezelf en jouw salon werken. Trainingen volgen, nieuwe dingen uitwerken voor als je straks weer open mag… En heb je kleine kinderen? Als de basisscholen en crèches weer open gaan, kun je ook even wat meer ‘me-time’ nemen. Doe 1 ding niet: ga niet bij de pakken neer zitten! Het is moeilijk, maar blijf vechten: voor je zaak en voor jezelf!

Succes allemaal!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Trendmonitor 2021: Gellak is meest gezochte handverzorgingsproduct
Redactie Blog: 2 maart is nieuw vooruitzicht. Blijf sterk en blijf vechten voor je zaak!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord