HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe editie

De maanden vliegen voorbij; volgende maand is het alweer december! Dat betekent dat de kerstdagen voor de deur staan, een drukke periode voor jullie als schoonheidsspecialisten. Wie wil niet op zijn mooist aan het kerstdiner verschijnen? De nieuwe editie van De Beauty Professional is verstuurd! Waarin veel wordt besproken over make-up, o.a. de make-uptrends voor de kerstdagen en alles over de populaire glowy make-up look, een trend die aanhoudt! Haal er je voordeel uit!

Er is natuurlijk meer dan alleen make-up. We stellen 8 vragen aan Ralf van Houts van Décaar: Hoe staat hij tegenover ondernemerschap en wat is zijn visie op de beautybranche? Tom Sebastian schrijft over een holistische benadering voor zakelijk succes en persoonlijke groei en Birgitta van der Linden vraagt zich af wat is de impact van sociale media bij huidproblemen? En uiteraard nog veel meer.

Neem eens een kijkje in onze app. Je kunt hier het magazine lezen, maar ook laten voorlezen. Luisteren naar je vakblad en tegelijkertijd bereid, bijvoorbeeld, je cadeautjes voor.

Veel leesplezier!

Hieronder een sneakpeak 🙂

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Dit weekend is het zover: De Internationaal Therapeut beurs voor totale gezondheid       
Nieuwe editie

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord