HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

MY SKIN MY STORY. HET BABOR PROJECT.

We leven in een wereld van perfectionisme. Onze huid het grootste orgaan dat we hebben – voldoet niet altijd aan deze norm, maar juist daarom maakt ze ons zo uniek en onthult ze zoveel over ons. Een perfect op onze huid afgestemde verzorgingsroutine zorgt voor zichtbare resultaten. Daarom heeft BABOR zich met het project “My Skin, My Story” samen met zijn internationale huidverzorgingsexperts als voornaamste taak gesteld om mensen over de hele wereld te begeleiden op hun individuele streven naar een mooie huid met op maat gemaakte BABOR-behandelingen en huidverzorgingsroutines. In “MY SKIN, MY STORY” nemen onze proefpersonen je mee in hun huidverzorgingsverhaal en onthullen ze hoe ze hun individualiteit vieren. Op deze manier toont BABOR de huid vanuit een imperfect perspectief en presenteert echte, emotionele verhalen van mensen die op weg zijn naar een stralende, mooie huid.

Zelfvertrouwen

In een wereld vol perfectionisme kan het zelfvertrouwen worden aangetast door onze eigen perceptie. Niet alleen vrouwen maar ook mannen lijden hieronder vooral wanneer hun eigen huid een vijand van hen wordt.

Huidproblemen

De meest voorkomende huidproblemen zijn onzuiverheden, acne en acnelittekens (onder andere hormonaal en stress gerelateerd), hyperpigmentatie, veroudering (rimpels, lijntjes, enz.), eczeem, rosacea, littekens en nog veel meer.

Het project

Het project behandelt verschillende huidproblemen en emoties die de deelnemers in hun dagelijkse leven ervaren en begeleidt hen op hun streven naar een perfecte huid met op maat gemaakte BABOR-behandelingen en huidverzorgingsroutines.

Huidverzorgingsexperts

Hebben individuele huidanalyses gedaan en behandelplannen gemaakt.

Monika

Haar verhaal
Monika is 31 jaar oud en had last van een onzuivere huid als gevolg van hormonale veranderingen voordat
ze deelnam aan “My Skin, My Story”. Al sinds haar tienerjaren had ze last van puistjes, maar sinds ze twee jaar geleden stopte met de anticonceptiepil, verslechterde haar huid van maand tot maand. Dankzij de BABOR-experts en een op haar huidbehoeften afgestemde individuele verzorgingsroutine, behoort Monika’s problematische huid echter tot het verleden. De werkzame stoffen die hebben bijgedragen aan de positieve verandering van Monika’s huid zijn hyaluronzuur en het Active Purifier Complex. Deze zijn aanwezig in haar routine, bestaande uit de BABOR HYALURONIC CLEANSING BALM, de BABOR AMPOULE CONCENTRATES Hydra Plus Ampul, de BABOR AMPOULE CONCENTRATES Active Purifier en de BABOR SKINOVAGE Purifying Cream. Als aanvulling op deze speciale verzorging onderging ze ook de THERAPRO PEEL-behandeling bij de schoonheidsspecialiste. De speciale fruitzuurbehandeling heeft haar teint nog verfijnder gemaakt. Na haar deelnameperiode van 4 weken meldt ze dat mensen naar haar toe kwamen en vroegen wat ze doet om zo’n gezonde gloed op haar huid te krijgen.

Laura

Haar verhaal
Na twee zwangerschappen had Laura (38 jaar) te maken met hormonale acne. Dankzij het advies van BABOR-experts en een op haar afgestemde verzorging voelt Laura zich na 3 maanden weer zelfverzekerd in haar huid en behoort haar acne tot het verleden. Het belangrijkste ingrediënt in haar verzorgingsroutine is microzilver, dat in alle producten van haar routine aanwezig is. Haar routine bestond uit de DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR Intensive Calming Cleanser als reinigingsproduct, de DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES Beta Glucan als werkstofconcentraat en de DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR Intensive Calming Cream als crème. Bovendien onderging Laura de DOCTOR BABOR CALMING Calm & Soothe-behandeling.

Samantha

Haar verhaal
Een gevoelige huid en een branderig gevoel, dat was de dagelijkse realiteit voor de 31-jarige Samantha. Eczeem heeft haar al sinds haar kindertijd gekweld. Met behulp van de BABOR-experts en een verzorgingsroutine die op haar behoeften was afgestemd,
kon dit gevoel na 3 maanden uit haar leven worden verbannen. Hier is het Hero ingrediënt opnieuw microzilver. Haar verzorgingsroutine, bestaande uit de Intensive Calming Cleanser en de Intensive Calming Cream Rich uit de DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR-serie, evenals de DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES Beta Glucan, zijn een zegen voor haar huid tijdens een eczeemuitbraak. Bovendien onderging Samantha de DOCTOR BABOR CALMING Calm & Soothe-behandeling bij een schoonheidsspecialiste. Ze zegt zelf dat ze nu haar volledige aandacht kan richten op andere aspecten van haar leven en zich niet langer op haar huid hoeft te concentreren.

Dit artikel stond in De Beauty Professional 9-2023. Gemist? Neem snel een abonnement en mis niks meer!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
De kerstsfeer heeft Sothys Paris in zijn greep!
MY SKIN MY STORY. HET BABOR PROJECT.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord