HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw bij Skindependent: Linder Health

Posted on

Lange tijd konden de peelings niet heftig genoeg zijn. Want, was de gedachte, ben je eenmaal door de downtime heen, zie je de prachtigste resultaten. Inmiddels doet de branche een stapje terug. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze heftige peels op langere termijn juist veroudering veroorzaken als gevolg van laaggradige ontstekingsreacties, oftewel ‘inflammaging’. Linder Health biedt peelings die helpen bij een gezond celmetabolisme, zonder heftige reacties of downtime en daardoor geen risico op huidveroudering op langere termijn. Het is een Peel Concept waarmee je reguliere merken kunt aanvullen en versterken: er hoeft geen merk voor te worden vervangen. Linder Health is opgericht door twee powervrouwen: dr. Jennifer Linder en dr. Ivana Veljkovic. Hun jarenlange ervaring met het ontwikkelen en toepassen van peelings in combinatie met hun wetenschappelijke kennis en expertise vormen de succesformule: veilige, next level peelings die garant staan voor prachtige resultaten, op korte en lange termijn.

Geen downtime of inflammaging
De chemische peelings van Linder Health helpen bij het opstarten van cellulaire apoptose, of “geprogrammeerde celdood”, om verouderde cellen en cellen die niet goed functioneren te elimineren en vervolgens af te voeren. Dit proces breekt de inhoud van een ongewenste cel af tot kleine deeltjes, zodat zij door onze immuuncellen kunnen worden verteerd en afgevoerd, zonder ontstekingen of nadelige gevolgen te veroorzaken. Zelfs bij het op een natuurlijke manier opruimen van beschadigde of afgestorven cellen kan het lichaam namelijk ongewenste processen zoals inflammatie opwekken. De Linder Health peelings voorkomen dit door de ongewenste cel eerst tot kleine deeltjes af te breken waardoor deze makkelijk opgeruimd kunnen worden zonder dat inflammatie op gang komt en het immuunsysteem alarm slaat. Geformuleerd voor regelmatig gebruik, zonder downtime De speciale Linder Health formules maken regelmatig peeling behandelingen mogelijk (tot om de 2 weken) ter preventie en herstel van bestaande huidschade en voor het behoud van de algehele gezondheid van de huid. De peelings zorgen voor microscopische exfoliatie en zeer lichte afschilfering, wat betekent dat make-up direct na de behandeling opnieuw kan worden aangebracht. Ook mag men direct na de behandeling sporten en kunnen de dagelijkse activiteiten direct worden opgepakt en voortgezet.

Zorgvuldig gekozen zuren en ideale PH- waarden
De zuren zijn zorgvuldig gekozen en in de juiste concentraties toegepast. De AHA en BHA combinaties vormen niet meer dan 30% van de totale formule waardoor deze lagere concentraties zorgen voor een lichte exfoliatie, zonder irritatie. Ook zijn de formules zo aangepast dat ze binnen de ideale pH-waarde (3 – 3.5) blijven. Dit is laag genoeg om te reageren met de natuurlijke pH-waarde van de huid (5.5 – 5.8) terwijl ontstekingen en irritatie worden beperkt. Doelgerichte formules De drie peeling formules bevatten elk een zorgvuldig gekozen combinatie van elkaar aanvullende en versterkende ingrediënten, zoals glycolzuur, tranexaminezuur en hexylresorcinol; voor een zeer gerichte aanpak van specifieke problemen. De peelings zijn aangevuld met stoffen die de opneembaarheid van de zuren en andere werkstoffen bevorderen, voor een gegarandeerde diepere opname in de huid.

3 peels, ieder met een eigen unieke werking.
Hero Peel:
Verminder fijne lijntjes en rimpels, egaliseer en verzacht de huidstructuur, en verminder alle vormen van verkleuring, waaronder een gelige huid, donkere vlekken en roodheid, met deze geavanceerde behandeling, geformuleerd voor elk huidtype en elk probleem.
Polite Peel:
Verminder rimpels, egaliseer en verzacht de huidstructuur, en verminder alle vormen van verkleuring, inclusief roodheid, met deze geavanceerde behandeling geformuleerd voor de gevoelige huid.
Spot(less) Peel:
Reguleer de talgproductie, verminder littekens en putjes achtergelaten door cysten en puistjes en reinig verstopte poriën met deze gerichte behandeling, geformuleerd voor de vette en acne-gevoelige huid.
Ontdek ook de Prep Work, een product dat de huid voorbereidt op de peelings en tegelijkertijd als gevoeligheidsindicator fungeert zodat je de juiste peeling en het aantal laagjes kunt kiezen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuwe bestuursleden Nederlandse Cosmetica Vereniging benoemd
Nieuw bij Skindependent: Linder Health

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord