HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw gezicht in De Beauty Professional: Yvonne van Stigt

Vanaf januari zie jullie in het vakblad een nieuw gezicht: Yvonne van Stigt. En van deze weg, stelt zij zich alvast voor. Wij kunnen niet wachten op haar input, want we hebben wel gemerkt dat iedereen aan haar voeten ligt tijdens presentaties. Haar presentatie bij De Week van de Beautyprofessional was een groot succes. Hoe zij dingen brengt is geweldig. Niet voor niks is ze schrijfster van meerdere boeken en directeur van een opleidingsinstituut voor preventieve en functionele geneeskunde. Ze heeft enorm veel kennis, ook voor de huid als het gaat om voeding en suppletie. We laten Yvonne aan het woord:

Ik ben Yvonne van Stigt en ik ben sinds bijna 8 jaar directeur van het OPFG, een opleidingsinstituut voor de preventieve en functionele geneeskunde. Vanwaar mijn bijdrage in dit vakblad zou je denken? Welnu, wij verzorgen bij het OPFG een jaaropleiding voor beautyprofessionals vanuit de orthomoleculaire visie. We leren schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten hoe je huidklachten kunt voorkomen en verhelpen met behulp van maatwerk op het gebied van leefstijlaanpassingen en suppletie.
Vanuit mijn expertise als master in de klinische psychoneuroimmunologie leren we onze studenten hoe zij niet alleen de huid vanaf de buitenkant kunnen beïnvloeden, maar juist dat de binnenkant van het lichaam essentieel is voor het in stand houden van een gezonde huid.

Om de huid ook vanuit de binnenkant te kunnen behandelen is het noodzakelijk om de (biochemische) processen te begrijpen die betrokken zijn bij het ontstaan van huidklachten. Dat is niet zomaar even in een korte cursus uitgelegd. We hebben echt een jaar nodig om al die processen te doorgronden en om echt maatwerk te kunnen leveren.

Onze studenten gaan na een jaar naar huis met een gereedschapskist vol met kennis, maar vooral ook praktische tools en werkboekjes waarmee zij hun cliënten nog vollediger van dienst kunnen zijn. Met de maatwerk adviezen op het gebied van leefstijl, voeding en suppletie knapt niet alleen de huid op, maar voelen cliënten zich fitter, energieker en helderder in het hoofd. Kortom, zij krijgen een totale gepersonaliseerde make-over!

In mijn column zal ik telkens een onderwerp in het kort behandelen. Jullie weten als geen ander dat ieder mens anders is en dat adviezen nooit voor iedereen geschikt zijn. Algemene tips in mijn columns zijn daarom nooit voor elke cliënt geschikt! Mocht je vragen hebben over een specifiek onderwerp, laat mij dat dan weten, dan kan ik er in een volgende column aandacht aan besteden. Je kunt je vragen indienen via: contact@opfg.nl

Met een gezonde groet,

Yvonne van Stigt

Meer weten over de opleiding bij OPFG? Check het hier:

Wil jij de tips van Yvonne en vele anderen niet missen? Neem dan vandaag nog een abonnement op De Beauty Professional. We hebben heel leuke aanbiedingen en die vervallen 31 december 2022! KLIK SNEL OP ONDERSTAANDE LINK EN KIES JOUW ABONNEMENT!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Salonchat by Alexandra “Mijn crème is op, mag ik een andere smeren?”
Nieuw gezicht in De Beauty Professional: Yvonne van Stigt

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord