HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe editie De Beauty Professional

Posted on

Editie 6 van De Beauty Professional is op de post. In deze editie richten wij ons op de toekomst: wie zullen straks als werknemers of concurrenten bij de huidige salons aankloppen? De schoonheidsspecialist van morgen komt uit Generatie Z. Wie zijn zij, wat drijft hen, en wat houdt hen tegen? Hebben zij ons nodig als gidsen, of willen zij hun eigen pad bewandelen zonder inmenging van Generatie X of de Boomers? En hoe zit het met hun opleidingen en stageplaatsen? Wat is er geregeld en wat moet nog beter worden opgezet? Onze redactrices Birgitta van der Linden en Esther Bode-Scholte hebben deze en andere vragen onderzocht. Zij spraken met jongeren, opleidingsinstituten, samenwerkingsinstanties en meewerkende schoonheidssalons om antwoorden te krijgen.

Enkele weken geleden werden we geattendeerd op de WorldSkills-wedstrijden, een soort Olympische Spelen voor aankomende vakmensen, waar 17-jarige Noortje Nieboer, studente aan ROC Twente tot de finale is doorgedrongen en als kandidate voor Nederland alles aan doet om een gouden medaille in het vakgebied schoonheidsspecialiste te kunnen winnen. Birgitta onderzocht wat er allemaal nodig is om met succes aan WorldSkills deel te kunnen nemen.

In deze editie een uitgebreid artikel van Samantha Jordaans over Niacinamide, ook wel vitamine B3 genoemd, en de potentiële positieve werking ervan voor de huid. Tenslotte wijst Carla Uppelschoten ons op het belang van zonbescherming en het herkennen van huidkanker bij je klant. Hieraan besteden we in onze juli-editie nogmaals uitgebreid aandacht.

Hieronder een sneakpeak 🙂

Veel leesplezier!

PS: Wist je dat je De Beauty Professional als abonnee gratis kan lezen in de beauty-pro app? Registreer je in de app en lees De Beauty Professional op je telefoon of tablet waar je wilt.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Safety4You kondigt als eerste beauty groothandel beursgang aan
Nieuwe editie De Beauty Professional

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord