HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Safety4You kondigt als eerste beauty groothandel beursgang aan

Groothandel Safety4You gaat een grote stap zetten in de bedrijfsvoering: vanaf nu is het mogelijk om als klant aandelen in het bedrijf te kopen en zo de koers van de groothandel mee te bepalen. Elena van den Berg van Safety4You licht deze stap toe en nodigt iedereen uit om mee te doen: “De eerste ronde voor potentiële professionele investeerders is geopend. Vanaf nu kan iedereen mede-eigenaar worden van Safety4you!”

Waarom geven jullie als beauty groothandel aandelen uit?

Elena van den Berg: “Ons doel is tweeledig: naast het aantrekken van kapitaal willen we een adviesraad vormen, bestaande uit ervaren investeerders, een community vanuit onze klanten die ons met hun expertise kunnen versterken, en ons eigen personeel om samen het bedrijf verder voort te zetten. Wij willen een community vormen van beautyprofessionals die gezamenlijk een bedrijf bezitten waarbij kennis wordt gedeeld en er inkoopvoordeel behaald gaat worden voor de aandeelhouders.”

Hoe ziet jullie groeistrategie van Safety4You er nu uit na dit besluit?

“Wanneer de aandelen worden uitgegeven, zijn we van plan om enkele productgroepen onder ons eigen merk uit te breiden naar andere landen in Europa. Daarnaast blijven we innoveren en ons productaanbod diversifiëren om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen.”

Wat maakt Safety4you anders dan andere beauty groothandels in Nederland?

“Wij leveren een totaalconcept en zijn als een IKEA voor de beautybranche. We bieden een breed assortiment variërend van gebruiksartikelen tot volledige saloninrichting en apparatuur. Onze hoogwaardige producten worden aangeboden tegen de scherpste prijzen en ons concept wordt versterkt met educatieve ondersteuning en begeleiding door een deskundig team dat altijd klaarstaat voor onze klanten. En uiteraard zijn wij altijd innovatief geweest, zo zijn wij nu de eerste en enige beauty groothandel die zijn aandelen publiekelijk aanbiedt!”

Kunnen jullie meer details geven over het speciale voordeelprogramma voor klanten? Wat kunnen klanten precies verwachten?

“Wij geven dat nog niet prijs. Een tipje van de sluier: We gaan werken met verschillende pakketten die inkoopvoordeel gaan opleveren voor de beautyprofessional. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze website.”

Zijn er operationele veranderingen doorgevoerd in aanloop naar deze mijlpaal?

“Zeker, wij hebben onze processen geoptimaliseerd, de automatisering uitgebreid en nieuwe systemen geïmplementeerd om efficiënter te kunnen opereren. Daarnaast is onze website vernieuwd en is deze nu in staat om de verwachte orderstroom te verwerken. En natuurlijk zijn wij nog niet klaar en zullen we onze interne structuren verder versterken.”

“Nog even ter info: maandag 24 juni om 20:00 is de eerste editie van RTL Z Special: Angels en Stars. Dit is een inspirerend online format over investeren in startups en scale-ups. Tijdens deze special zullen wij onze pitch aan een live publiek van angel investeerders presenteren.”

Iedereen kan zich aanmelden voor een online plek.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Terugblik op het 60-jarig jubileum van Cosinta
Safety4You kondigt als eerste beauty groothandel beursgang aan

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord