HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Maak kans op het boek: Natural Skin Science

Posted on

Natuurlijke Diepgang in de Schoonheidssalon

Handboek voor de schoonheidsspecialiste

Met meer dan 37 jaar ervaring in de schoonheidsbranche heeft Karin van den Hurk van Lijf & Stijl een solide reputatie opgebouwd. Ze is gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor schoonheidsspecialisten.

Onlangs schreef Karin het boek “Natuurlijke diepgang in de schoonheidssalon”, waarin ze haar kennis over schoonheidsverzorging en orthomoleculaire geneeskunde deelt. Het boek behandelt onder andere de rol van vitamines en mineralen, de impact van de zon op de huid en het belang van orthomoleculaire voeding voor huidcellen. Het biedt een theoretische basis over de huid en de extracellulaire matrix, evenals praktische tips over gunstige en te vermijden stoffen voor de huid. Het boek is bedoeld om schoonheidsspecialisten te helpen hun kennis uit te breiden en toe te passen in hun praktijk.

Voor de lezersactie van De Beauty Professional / Beauty-pro.nl heeft Karin 3 boeken beschikbaar gesteld. Ben je geïnteresseerd? Stuur snel een e-mail naar redactie@debeautyprofessional.nl en maak kans om een van de drie gelukkigen te zijn die dit boek gratis ontvangt. Mocht je te laat zijn, dan kun je het boek altijd bestellen via www.lijfenstijl.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuwe editie De Beauty Professional
Maak kans op het boek: Natural Skin Science

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord