HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe operationeel directeur bij Care Cosmetics

Vandaag start Robbin Extra (33) bij Care Cosmetics als Operationeel Directeur. Duco van Keimpema: “Robbin en ik werken al jarenlang samen. Robbin heeft als financieringsspecialist van ABN/AMRO expertise opgebouwd op het gebied van structurering van fusies, overnames en groeifinancieringen voor internationaal opererende ondernemingen. Tijdens onze samenwerking verschoven de ‘bankzaken’ steeds meer naar strategische vraagstukken. Een mooie ontwikkeling.” Volgens Duco is de timing perfect om Robbin nu aan boord te halen. “Care bestaat bijna 25 jaar en we willen onze ambitie van multibrand-organisatie verder uitbouwen. Robbin gaat de organisatie nog strakker trekken en groei optimaliseren.”

Robbin: “Ik heb zes jaar bij ABN/AMRO gewerkt, eerst als relatiemanager voor het MKB, later regelde ik complexe financieringsstukken van multinationals. Care ken ik al jaren en ik heb onder andere mijn expertise ingezet bij de overname van Pascaud. Ik denk dat ik een goed beeld heb van de groei van dit prachtige bedrijf, zowel de organische groei als de groei door overname van merken.” Robbin benadrukt dat hij volop kansen ziet. “Ik zie hoe het bedrijf zich in de sector beweegt en kansen aangrijpt. Voor mij is het een uitdaging het bedrijfsleven in te stappen en als externe met een frisse blik, potentie te benutten.”

Robbin volgde na een studie Commerciële Economie (Hogeschool Rotterdam), een studie Economics and Business aan de Erasmus Universiteit en rolde via een traineeship de bankwereld in. Van de bank naar de beautybranche. “Ik heb er zin in!” Overigens verandert er op kantoor alleen dit: er staat een extra bureau in de kamer van Duco. Robbin lachend: “Iedereen die nu binnenloopt, krijgt met ons allebei te maken.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Miss Nederland Denise Speelman: “Zit lekker in je lichaam en wees jezelf!”
Nieuwe operationeel directeur bij Care Cosmetics

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord