HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Trade Special 2021

Be there, learn and enjoy! Meest complete vak-update voor elke beautyprofessional

We hadden ons er in maart op verheugd, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Maar van 19 tot en met 21 september is het dan eindelijk zover! Op maar liefst 30.000 vierkante meter genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2020 jou te bieden heeft. Hét beauty event van het voorjaar, nu verplaatst naar het najaar! Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar ook met verrassende nieuwe items!

De data zijn vanwege de coronacrisis meerdere malen gewijzigd. Dit is een oud bericht. Het nieuwste bericht over Beauty Trade Special vind je hier: https://beauty-pro.nl/events-en-beurzen/voorpret-zomereditie-beauty-trade-special-12-13-14-juni-2021/

Beauty Trade Special kon in het voorjaar, door toedoen van het coronavirus, niet doorgaan en werd doorgeschoven naar het najaar met het idee om in september een fantastisch event neer te zetten samen met alle exposanten en bezoekers. Door alle sfeerbeperkingen en verplichtingen aangaande coronamaatregelen die ervoor zorgen dat de belevingswaarde van de beurs een heel ander karakter krijgt, tezamen met alle onzekerheden die er nog kunnen komen, heeft de organisatie met pijn in het hart moeten besluiten om Beauty Trade Special  dit jaar niet meer te laten plaatsvinden. De najaarsvakbeurs stond gepland voor 19, 20 en 21 september 2020.

“Uiteraard is het jammer voor alle betrokkenen dat onze twee fantastische vakbeurzen in 2020 niet kunnen doorgaan. Maar we kijken positief vooruit naar 10, 11 en 12 april 2021, wanneer we de beursvloer bij onze partner Jaarbeurs Utrecht weer kunnen vullen met alle noviteiten, kennisworkshops en live demonstraties van de beautybranche”, benadrukt Frank Slangen, directeur van de leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals. De beautyvakbeurs in het voorjaar staat bekend om de stijlvolle inrichting, de grote gastvrijheid en het aanbod van de gerenommeerde merken en leveranciers. De vele leveranciers investeren in prachtige stands die de allure en professionaliteit van de beautybranche reflecteren. Duizenden beauty professionals ervaren een bezoek aan Beauty Trade Special als een waardevol moment voor contact met leveranciers, het doen van inkopen, het bijhouden van vakkennis en het bijpraten met collega’s. “In 2021 kunnen de bezoekers wederom rekenen op een mooie mix van exposanten die hun innovaties tonen, experts die hun kennis delen, inspirerende workshops, demonstraties vol beleving en genoeg mogelijkheden om ontspannen bij te praten met vakgenoten. We zullen ons best doen om van de vakbeurs volgend jaar een feest te maken voor de hele branche!”, belooft Slangen.

Beauty Trade Special 2021 is weer een waar beauty walhalla! Noteer de datum in je agenda!

ingang Beauty Trade Special

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Nieuwe datum Beauty Award: 25 april 2021
Beauty Trade Special 2021