HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Rimpels verminderen met de nieuwste collageendraden techniek

Ken jij de nieuwste collageendraden techniek al? De laatste maanden zien we op social media enorm veel mooie resultaten met collageendraden. En dan hebben we het niet over collageendraden die onder de huid worden aangebracht. Een nieuwe trend is geboren: collageendraden die van buitenaf op de huid worden gelegd en met een speciaal serum door de huid dringen. Daarmee bewerkstelligen specialisten huidverbetering en rimpelvermindering.

In Azië is deze behandeling al tientallen jaren populair. Maar het is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Tijd om de behandeling zelf te ondergaan. Hiervoor reis ik – Moniek – af naar Urk, waar leverancier Skin for Skin trainingen en behandelingen geeft. Maak kennis met de Skin for Skin C-Line Treatment.

Collageendraden video

Hoe de collageendraden techniek precies in zijn werk gaat? Dat lees je binnenkort in vakmagazine De Beauty Professional. Na de eerste behandeling is er direct resultaat. Maar de behandeling wordt in een kuur van 3x aangeboden voor een optimaal resultaat. Op onze socials vind je alvast een korte video van de behandeling en het resultaat.

Word abonnee!

Het artikel over de collageendradentechniek vind je binnenkort in het best gelezen vakmagazine van de beautybranche. Ben jij nog geen abonnee? Dan ga je dit artikel, en nog veel meer vakinformatie, missen! Ben jij een beautyprofessional die alles wilt weten over jouw vak en altijd op de hoogte wil zijn en blijven van alle nieuwigheden in jouw vakgebied? Sluit dan vandaag nog jouw abonnement af! KLIK HIER EN KIES JOUW AANBIEDING!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Mooie en snelle resultaten met de Picolaser
Rimpels verminderen met de nieuwste collageendraden techniek