HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe Strategic Business Development Manager voor Gharieni: Florentina Matei

Gharieni kondigt met genoegen de benoeming aan van Florentina Matei, die met ingang van 1 januari 2022 als Strategic Business Development Manager is aangesteld. Haar primaire focus is het identificeren en uitvoeren van een strategie voor nieuwe marktsegmentatie en het ondersteunen van het verkoopteam om nieuwe zakelijke kansen te creëren. Ze zal alle gevestigde Wellness-technologieconcepten beheren en hun uitbreidingen blijven ontwikkelen: strategisch en tactisch.

In haar nieuwe rol zal ze haar expertise gebruiken om de snelgroeiende markten in de regio te beoordelen om groei te stimuleren. Ze is sinds 2001 gevestigd in Dubai en is een gerespecteerde doorgewinterde professional. Voorafgaand aan haar aanstelling bij Gharieni bekleedde mevrouw Matei leidinggevende functies in medische esthetiek, technologieën en huidverzorging, wat haar ook een ideale vertegenwoordiger maakte als Gharieni-ambassadeur voor het merk wereldwijd, naast haar operationele verantwoordelijkheden.

In een reactie op haar benoeming zei Florentina Matei: “Na lange tijd in de klinische esthetiek te hebben gewerkt, is er geen twijfel dat Wellness ‘de juiste richting’ is, vooral voor de medische omgeving en niet alleen voor Spa. De resultaatgerichte innovatieve technologieën van Gharieni bieden de benodigde link die de kloof tussen deze twee werelden zal overbruggen. Ik ben verheugd om bij te dragen aan deze belangrijke nieuwe focus en richting. Het is tijd om nieuwe competenties te omarmen!”
Sammy Gharieni, CEO en oprichter van Gharieni: “Florie is een belangrijke nieuwe aanwinst voor mijn directieteam. Ze brengt het professionele inzicht, creatieve ideeën, buitengewone organisatorische vaardigheden, energie en gedrevenheid mee om de klus te klaren! Ik ben verheugd dat ze ons team is komen versterken en kijk ernaar uit om nauw met haar samen te werken!”

Gharieni
Met 30 jaar ervaring is de Gharieni Group een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van behandeltafels en apparatuur van de hoogste kwaliteit voor spa, beauty, wellness en medisch. Gharieni vierde zijn 30-jarig jubileum in 2020 en staat klaar om een ​​van de meest innovatieve spelers in Wellness-technologie te worden – het creëren van ongeëvenaarde Wellness-ervaringen voor de meest veeleisende Wellness-zoekers, wereldwijd. Voor meer informatie: www.gharieni.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Eerste cosmetisch arts KNMG ter wereld afgestudeerd
Nieuwe Strategic Business Development Manager voor Gharieni: Florentina Matei