HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Ona Moody stralend vol trots @ Miss Universe

In de nacht van 14 op 15 januari heeft de 71ste Miss Universe competitie plaatsgevonden in het New Orleans Ernest N. Morial Convention Center, Louisiana (VS). Nederland is daar vertegenwoordigd door de 25-jarige Ona Moody uit Amsterdam die ondanks haar prachtige verschijning, sterke presentatie skills, een succesvol juryinterview en opvallend nationaal kostuum de top 16 net niet heeft weten te behalen.

The 71st Miss Universe Competition

Samen met ruim 80 andere landen heeft Ona op het grote Miss Universe podium gestaan. Ondanks dat zij de top 16 net niet heeft behaald, heeft zij zich met veel trots en zelfverzekerdheid gepresenteerd en gestraald als nooit tevoren. Ona heeft er intens van genoten en het is voor haar een fantastische beleving geweest. Met zoveel verschillende culturen eensgezinds aan een show werken waar wereldwijd miljoenen mensen naar kijken, is iets wat zij zich zal blijven herinneren als één van de meest bijzondere ervaringen van haar leven. Ona Moody over haar deelname bij Miss Universe: “Het was een geweldige en leerzame ervaring. Ik heb vriendinnen over de hele wereld gemaakt en verschillende culturen mogen leren kennen. Dat is zo speciaal en dat zal ik zeker de komende jaren koesteren. Waar ik vooral achter ben gekomen is dat trouw aan jezelf blijven het belangrijkste is of je daarmee nou wint of verliest. Niet alleen als deelnemer aan Miss Universe, maar ook in het leven.”

Ona Moody, Miss Universe Netherlands 2022 on stage during the 71st MISS UNIVERSE® The National Costume Show is an international tradition where delegates display an authentic costume of choice that best represents the culture of their home country.

Een Miss om op te (vr)eten

Drie dagen voorafgaand aan de finaleshow hebben er nog twee shows plaatsgevonden: de Preliminary Competition en National Costume Show. Tijdens deze shows heeft onze Miss Nederland al laten zien wat ze in huis heeft en is zij bij zowel de jury als publiek letterlijk in de smaak gevallen vanwege haar nationaal kostuum -ontworpen door Miss Pearl Couture- die geheel in het teken stond van een typisch Nederlands lekkernij: de stroopwafel. Terugkijken kan via het YouTube kanaal van Miss Universe.

Enorm trots

De Miss Nederland Organisatie, vertegenwoordigd door Monica van Ee, ziet wat Ona niet alleen bij de eigen organisatie, maar ook bij Miss Universe heeft bewerkstelligd en kan niet anders dan enorm trots op haar zijn. Het is dan ook haar missie om jonge vrouwen een kans te geven. Monica van Ee, National Director en hoofdsponsor hannah: “Wat een experience is dit voor Ona geweest. Ondanks het drukke schema en de overweldigende ervaringen van dit Miss Universe avontuur is Ona al die tijd natuurlijk zichzelf gebleven. Ze is sophisticated, classy, straalt zelfverzekerdheid en kracht uit en laat zien dat ze het onder controle heeft. Een natural beauty from the inside out, al heeft de jury van Miss Universe dit jammer genoeg niet geheel opgemerkt. Wij zijn in ieder geval ongelofelijk trots op Ona en de manier waarop zij Nederland heeft vertegenwoordigd!”

Om 5.00 uur Nederlandse tijd is gisteren de nieuwe Miss Universe R’Bonney Nola Gabriel uit de Verenigde Staten van Amerika gekozen. De top 3 bestaat uit: 1. Verenigde Staten 2. Venezuela en 3. Dominicaanse Republiek.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Show your best results by Renée de Jong van Beautyinstituut Mariëlle
Ona Moody stralend vol trots @ Miss Universe

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord