HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Renée de Jong van Beautyinstituut Mariëlle

De manager van de Beautyinstituut Mariëlle – Renée de Jong – vertelt graag over een van haar best behaalde resultaten. Renée is al 7 jaar werkzaam als manager bij Beautyinstituut. “Mijn specialisaties zijn huidverbeterende en huidverjongende behandelingen en Permanent Make-Up. Ik zet onder andere Powderbrows, Hairstrokes en Eyeliners.”

Beautyinstituut Mariëlle is 38 jaar geleden opgericht door Mariëlle van Helvoort en in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd medisch cosmetisch huidinstituut met een team van 5 huidspecialisten. Ze werken daarnaast nauw samen met diverse cosmetische artsen en huidtherapeutes.

“Op de afbeelding zie je een klant die naar ons instituut kwam met pigmentatie. Hier stoorde ze zich al een aantal jaar aan en ondanks vele peelings en laserbehandelingen bij een huidtherapeute was dit zonder resultaat. Ik heb haar aangeraden om een Me-Line kuur te doen.”


Me-Line is bij ons het neusje van de zalm wat betreft pigment. Het geeft een fantastisch resultaat voor zowel het Dermale diepere pigment als het epidermale pigment wat in de oppervlakte zit. Wat MeLine nu zo bijzonder maakt is de kracht van het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigmentstofje anno nu! Artsen schrijven het tranexaminezuur, in orale vorm en in een tot zes keer lagere dosis- voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen. Me-line is een kuur van meerdere behandelingen in combinatie met producten voor thuis. Het is bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. Wij behandelen alleen als de klanten ook de Me-Line producten thuis gebruiken, dit is verplicht anders geven wij geen garantie.”


De voor en nafoto die je hier ziet is na 3 behandelingen in combinatie met de producten voor thuis. “De klant is zeer tevreden en niet alleen is het pigment sterk verminderd, maar zoals je duidelijk kan zien is ook de huidstructuur mooi verfijnd, de huid glanst natuurlijk en de fijne lijntjes zijn sterk verminderd. De pigment behandelingen geven de huid een totale boost en werken sterk huidverjongend.”

Hoe behouden jullie dit resultaat?
“Om dit resultaat te behouden is het erg belangrijk dat de klant thuis als onderhoud het night serum en 1 x in de week het pigment home mask blijft gebruiken. Maar het belangrijkste voor de klant is dat ze iedere dag een hoge spf factor gebruikt, het liefst om de 2 uur zich opnieuw beschermt met minimaal een factor 30 om zo terugkomende pigmentschade te voorkomen.”

Wat vind je zelf het leukste aan het vak?
“Het leukste en mooiste aan ons vak vind ik dat het mensen weer doet stralen en zelfvertrouwen geeft nadat ik ze heb kunnen helpen met hun huidprobleem. Of klanten mooier maak met een mooie gestylde wenkbrauw of eyeliner door Permanent Make-up.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Carla Scheurwater is nieuwe eigenaresse XoXo Marketing
Show your best results by Renée de Jong van Beautyinstituut Mariëlle