HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Pro Age Range en Myotec Eye Lift

Pro Age Range en Myotec Eye Lift, dermocosmetica ontworpen voor het behandelen van huidveroudering.

Het Spaanse bedrijf Toskani introduceert de Pro Age Range: drie nieuwe productlijnen met 6 producten die zijn aangepast aan de verschillende biologische leeftijden van de huid.

Toskani is gespecialiseerd in esthetische geneeskunde en professionele dermocosmetica, heeft de Pro Age Range gelance   erd, drie nieuwe anti-aging lijnen die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en zorgen van de huid in verband met de verschillende levensfasen.

Elk van deze drie productlijnen richt zich specifiek op de behoeften van de huid op elk van haar biologische leeftijden: voor de huid jonger dan 30 jaar, voor mensen met een biologische leeftijd tussen 30 en 45 jaar oud, en een lijn voor de huid vanaf 45-50 jaar.

Hiernaast is ook Myotec Eye Lift uitgebracht, een anti-aging oogcontour die geschikt is voor alle leeftijden.

Glacier Pro Age Serum & Cream

Tot leeftijd 30 jaar

De Glacier Pro Age lijn bevat een dagelijks serum en crème die de huid een gevoel van frisheid geeft. De Glacier Pro Age helpt de eerste tekenen van huidveroudering te voorkomen. Gemaakt op basis van thermal water uit het hart van de Alpen dat rijk is aan calcium en magnesium. Dit zorgt voor 24 uur krachtige hydratatie aan de huid wat afbraak van hyaluronzuur voorkomt.

 

 

Retin Pro Age Serum & Cream

Leeftijd 30 tot 50 jaar

De Retin Pro Age lijn bevat een dagelijks serum en crème die de effecten van huidveroudering, wat veroorzaakt wordt door interne -en externe factoren, minimaliseert. De retinol-achtige ingrediënten van plantaardige oorsprong, gebaseerd op liposomen, verbeteren en verstevigen de huid. Het strijkt rimpels glad en stimuleert de collageenproductie.

 

 

 

Unique Pro Age Serum & Cream

50+ leeftijd

Een voedende en luxueuze serum en crème met een breed scala aan actieve anti-aging ingrediënten gericht op het verminderen van de belangrijkste tekenen van huidveroudering. Een plant-base complex die energie levert aan de cellen en de juiste functies bevorderd, namelijk; verstevigen van de huid, verminderen van rimpels, kraaienpootjes, marionetlijnen, het werken op de Y-zone en het hervormen van de gezichtscontouren.

 

Myotec Eye Lift

Iedere huidtype

Een globale oogcontourbehandeling die een liftende werking heeft op het bovenste ooglid, donkere kringen vervaagt en wallen vermindert. Daarnaast bevat het een botulinumtoxine-achtige peptide (acetyl hexapeptide-1) die lokaal werkt om rimpels en kraaienpootjes door spiercontractie te blokkeren. Het heeft een liftend effect op het bovenste ooglid.

 

Meer weten: www.toskani.nl, tel. 0529 428 000

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Zao lanceert Skincare: Intuitive Skin
Pro Age Range en Myotec Eye Lift

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord