HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

SQT Biomicroneedling

Zoetwatersponzen effectiever dan de microneedlingpen.
De Sponge spicules is een zoetwaterspons van Europese oorsprong die zelf collageen
produceert. Op het eerste gezicht ziet de spons erg zacht uit, maar schijn bedriegt!
De zoetwatersponzen ontwikkelen geleidelijk aan – als afweermechanisme voor hun vijand
– kleine, speciale naalden in een zuiver en hard eiwit. Vergeleken met microneedlingrollen
of de microneedlingpen zijn de sponsmicronaalden talrijker en kleiner waardoor
ze beter het huidmetabolisme stimuleren en de collageenaanmaak bevorderen.

Spongespicules zijn een soort kiezelhoudende bionaaldjes die gewonnen worden uit de zoetwaterspons. Met het blote oog zien ze er als poeder uit, maar onder de microscoop zie je kristallen staafjes met een lengte van 0,2 – 0,3 mm en een diameter van 0,01 – 0,02 mm. Vergeleken met microneedlingrollers of de microneedlingpen zijn de spons micronaalden talrijker en kleiner waardoor ze meer huidporiën bedekken en meer effect sorteren. In slechts vijf minuten worden door middel van een handmassage met de gehydrolyseerde spons drie miljoen natuurlijke micronaalden inclusief een gecertificeerd serum, rechtstreeks in de dermis gebracht. De intensiteit van jouw druk tijdens de massage zal invloed hebben op de reactie van de huid. Maar één ding is zeker: werkstoffen worden voor 3.000 procent meer opgenomen en de behandeling verbetert de huidbarrière, regenereert de huid en reduceert de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen. De eerste drie dagen kan de
huid rood zijn, nadien vervelt ze. Na 7 dagen is de huid zachter en zijn acne, melasma, littekens verminderd. Twee à drie weken later kan je de behandeling – indien nodig – herhalen. Fibronectine stimuleert de fibroblasten; bevordert de aanmaak van collageen, elastine en GAG’s; verwijdert vrije radicalen en versnelt huidherstel. Last but not least heeft de behandeling een ontstekingsremmende werking en verzacht ze pigmentvlekken.

3 verschillende boxen 
Deze eenvoudige behandeling – beschikbaar in diverse boxen – kan in het salon worden uitgevoerd als standaardbehandeling of als kuur. De SQT Anti-
Aging Rejuvenation box focust op versteviging, lifting en fijne rimpels, de SQT Resurfacing Repair box op grove poriën, littekenvermindering en acnehuiden en de SQT Revitalizing Beauty box op een verbeterde huidtextuur en het vervagen van oppervlakkige melanine. Maar er is ook de SQT Recovery antiallergy ‘nazorgbox’. De boxen van SQT zijn geschikt voor alle huiden maar in het bijzonder bij actieve acne, rosacea, couperose en striemen op buik of billen.

Voor meer informatie staan wij u uiteraard te woord, op 1 van onze trainingslocatie in Nederland en België. Of kom naar de Expo in Houten op 28 en 29 oktober 2023.

www.skin-inc.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Pro Age Range en Myotec Eye Lift
SQT Biomicroneedling

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord