HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Re-sence: De meest innovatieve en intuïtieve salon software

Revolutionaire salon software Re-sence helpt huidspecialisten naar een systeemgedragen onderneming en 100% passende cliënt beleving.

Schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten staan op het punt een baanbrekende revolutie te ervaren met de lancering van Re-sence, een geavanceerde software die de normen in de branche zal veranderen.

Ontworpen door de visionaire ondernemer Suzan Oerlemans, winnares van de Beauty Award en met 25 jaar ervaring als eigenaresse, samen met mede-oprichter van Cellics Skin suppletie. Re-sence biedt een totaaloplossing voor professionals die streven naar een holistische benadering van huidverzorging en klantbeleving en systeemgedragenheid in bedrijfsvoering.

Suzan Oerlemans heeft met Re-sence een unieke salon software ontwikkeld die de manier waarop schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten hun praktijken beheren, zal transformeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche heeft Oerlemans een diepgaand inzicht verworven in de behoeften en uitdagingen van professionals in de schoonheidsindustrie, en Re-sence is het resultaat van haar toewijding aan het vinden van een oplossing voor deze uitdagingen.

Re-sence is niet een agendabeheer, administratie of voorraadbeheer systeem wat al bestaat.

Re-sence is een complete suite van tools en functionaliteiten die zijn ontworpen om professionals te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, het verbeteren van de klantbeleving en het bereiken van uitmuntendheid in hun vakgebied.

Met functies zoals geavanceerde intakeprocedures, gepersonaliseerde adviesrapporten, e-learningmodules en cliëntendashboards, stelt Re-sence professionals in staat om een systeemgedreven benadering te hanteren die resulteert in betere resultaten voor henzelf en hun cliënten.

Met Re-sence streven we ernaar om een revolutie teweeg te brengen in de beautywereld door professionals te voorzien van de tools en technologieën die ze nodig hebben om hun praktijken te laten groeien en ontwikkelen”, aldus Suzan Oerlemans, oprichter van Re-sence. “Onze missie is om een systeemgedragen cultuur te bevorderen in de beautybranche wat voor de komst van Re-sence ondenkbaar was in een branche waar het altijd ging om alleen de persoon die de behandeling gaf. Re-sence geeft het fundament als onderneming de stappen te kunnen zetten die je wilt en niet die je alleen kunt zetten door de bezetting en skills van je team.”Re-sence zal officieel worden gelanceerd tijdens een online live lancering op zondagmorgen 3 maart om 10.30 uur

Professionals die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de mogelijkheden van Re-sence worden uitgenodigd om zich aan te melden voor het evenement en als eerste kennis te maken met deze baanbrekende software.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute
Re-sence: De meest innovatieve en intuïtieve salon software

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord