HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Meld je nu (gratis) aan voor hét Zoom event van 2021!

Maak je klaar voor een dag vol inspiratie! Op 27 september van 11:00 tot 16:00 organiseren Tom Sebastian en De Beauty Professional een interactieve zoom meeting: ‘Boost je ondernemerskills en vakkennis’. Een leerzame en gezellige dag waar je van achter je computer kennis opdoet over ondernemen, voeding en huidproblemen, het belang van dermatologische kennis, de toekomst van gepersonaliseerde cosmetica, natuurlijke ingrediënten en nog veel meer! De presentaties zijn interactief en de hele dag door zijn er interactieve sessies die je kunt uitvoeren samen met ons en jouw vakgenoten. Kortom, een dag die je niet wilt missen! Zet 27 september snel in je agenda! Deelname is gratis, je moet je alleen even aanmelden!

MELD JE NU AAN! KLIK HIER

Het programma (In het kort)
Datum en tijd: 27 september van 11.00 tot 16:00
Locatie: Gewoon achter je laptop of telefoon (wel met beeld aan natuurlijk!)

We laten deze inspirerende dag afhangen van hoe het verloopt. Onderstaande tijden zijn een houvast. Maar er vinden ook interactieve sessies tussendoor plaats. En wie weet zijn jullie wel eerder of juist later toe aan pauze? Wat dat betreft zijn we flexibel, maar de dag zal er ongeveer als volgt uitzien:

11:00 – 11:05 Welkom!
11:05 – 11:30 Gebruik de laatste maanden om van 2021 jouw topjaar te maken, door Tom Sebastian
11:30 – 12:00 Voeding als onderdeel van de acnebehandeling. Hoe pak je dit aan?, door het KIVH
12:00 – 12:30 Lunchpauze
12:30 – 13:00 Het belang van dermatologisch kennis, door Carla Uppelschoten
13:00 – 13:30 De toekomst van gepersonaliseerde cosmetica, door Lorette van ’t Hoff
13:30 – 13:45 Koffiepauze
13:45 – 14.15 Nieuw concept voor de aanpak van huidproblemen, door de E Health Venture groep
14:15 – 14:45 Waarom kiezen voor natuurlijke ingrediënten/cosmetica?, door Drs. Harmen Rijpkema
14:45 – 15:00 Koffiepauze
15:00 – 15:30 DNA & huidverzorging, de nieuwste ontwikkelingen, door Mardge Pascaud
15:30 – 16:00 Afsluiting programma met interactie, vragen, prijzen en meer!
16:00 Einde van een geweldig leuke en leerzame dag!

MELD JE NU AAN! KLIK HIER

Waarom doen we dit?
Corona heeft heel wat roet in het eten gegooid de afgelopen 1,5 jaar. Tijdens de gedwongen sluitingsperiodes hebben we wel allemaal kennis opgedaan en goed naar ons bedrijf en onszelf gekeken. We weten nu welke kant we op willen. Iedereen had zich erop verheugd weer naar de beautybeurs te gaan. Maar helaas, het moment dat we ons vak kunnen beleven en op de hoogte worden gebracht van alle nieuwigheden in de beautybranche, gaat niet door. Natuurlijk kun je alle informatie vinden in Vakmagazine De Beauty Professional en op www.beauty-pro.nl, maar het is ook fijn om elkaar te ontmoeten of elkaar te kunnen spreken en/of vragen te kunnen stellen. Daarom moet je erbij zijn op 27 september! We hebben een inspirerend en leerzaam programma samengesteld met experts die jullie vakkennis gaan verbreden.

Het programma (uitgebreid)
Datum en tijd: 27 september van 11.00 tot 16:00
Locatie: Gewoon achter je laptop of telefoon (wel met beeld aan natuurlijk!)

We laten deze inspirerende dag afhangen van hoe het verloopt. Onderstaande tijden zijn een houvast. Maar er vinden ook interactieve sessies tussendoor plaats. En wie weet zijn jullie wel eerder of juist later toe aan pauze? Wat dat betreft zijn we flexibel, maar de dag zal er ongeveer als volgt uitzien:

11:00
WELKOM!

Tom Sebastian en Moniek, hoofdredactie van De Beauty Professional, doen de aftrap voor deze leerzame dag.

11:05 – 11:30
Gebruik de laatste maanden om van 2021 jouw topjaar te maken!

Interview met Tom Sebastian, met aansluitend een Q&A.

Tom Sebastian is al meer dan 30 jaar actief in de lifestyle branche in binnen- en buitenland. Hij werkte voor veel magazines en televisieprogramma’s. Tegenwoordig runt hij het bedrijf GROW Support. Hiermee helpt hij ondernemers om hun bedrijf te laten groeien en zelfverzekerder te werken. In de aankomende editie van De Beauty Professional interviewen wij Tom over ondernemen en de nieuwe plannen met zijn bedrijf. Tijdens deze sessie spreken we met Tom over hoe we de komende maanden kunnen gebruiken om 2021 tot een succes kunnen maken. Andere onderwerpen die naar voren komen: ambitie, doeners en denkers, van klein naar groot en nog veel meer!

11:30 – 12:00
Voeding als onderdeel van de acnebehandeling. Hoe pak je dit aan?

Presentatie: Samantha Jordaans en Inge Backx, oprichters van het Kennisinstituut voor Voeding & Huid (KIVH), met aansluitend een Q&A.

In de komende editie van Vakmagazine De Beauty Professional (editie 9) hebben Samantha en Inge een uitgebreid artikel geschreven over dit onderwerp. Een artikel, waar je wellicht ook nog wel wat vragen over hebt. En dat kan nu live! Voedingsadvies kan volgens het KIVH een cruciale rol spelen tijdens de behandeling van acne. Maar het is ook tijd voor wat nuance. “Want dat voeding acne kan veroorzaken is een misvatting die we vaak tegenkomen.” Tijdens deze presentatie leggen deze experts uit wat er gebeurt in de huid bij het ontstaan van acne en dat voeding niet de veroorzaker, maar de verergerende factor kan zijn. Ook lichten ze toe hoe voedings- en suppletieadvies ingezet kunnen worden als onderdeel van de acnebehandeling.

12:00 – 12:30
Lunchpauze!


12:30 – 13:00
Het belang van dermatologisch kennis
Presentatie: Carla Uppelschoten, directeur van opleidingsinstituut U-Consultancy, met aansluitend een Q&A.


Carla Uppelschoten is een van de vaste columnisten van De Beauty Professional en Beauty-pro.nl. Ze heeft de opleiding tot A-verpleegkundige gevolgd en is daarna verder gespecialiseerd in diverse specialismen. De passie voor dermatologie ontstond uit haar belangstelling voor de huid en ze verkreeg steeds meer kennis op dat vakgebied. Tegelijkertijd ontstond het verlangen om haar kennis te delen met anderen. Na meerdere lerarenopleidingen werd zij docent bij de afdeling opleidingen van het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Carla is inmiddels directeur van U-Consultancy en verpleegkundig senioropleider. Ze geeft trainingen op het vakgebied van dermatologie voor diverse beroepsgroepen. Tijdens haar presentatie vertelt ze waarom dermatologische kennis voor de beautyprofessional zo belangrijk is. Als schoonheidsspecialist zie je in een vroeg stadia cliënten met huidaandoeningen. Met de snelle toename van huidkanker is het signaleren en herkennen van huidproblemen daarom extra belangrijk. Daarnaast is het met meer dermatologische kennis mogelijk om de juiste informatie te kunnen geven aan cliënten en eventueel professioneel door te verwijzen naar artsen. Nog meer redenen nodig? Kom dan naar deze presentatie!

13:00 – 13:30
De toekomst van gepersonaliseerde cosmetica
Presentatie: Lorette van ’t Hoff, directeur Absolu Beauté, met aansluitend een Q&A.

Consumenten zijn tegenwoordig beter dan ooit geïnformeerd over cosmetische ingrediënten en weten precies wat ze verwachten van hun gezichts- en huidverzorging. Omdat de huid voortdurend verandert en wordt blootgesteld aan verschillende invloeden, willen consumenten de verzorging actief ervaren en perfect afgestemd hebben op hun huidige huidconditie. Dat is de toekomst. En dit is binnenkort ook beschikbaar voor bij jou in de salon. Met een computerondersteunde huidanalyse van ‘s werelds marktleider op het gebied van huidanalyse-apparatuur, meet en documenteer je nauwkeurig de huidige huidconditie en de biologische leeftijd van de huid met behulp van verschillende sondes en een hoog-resolutie camera. Op basis van de meting bepaalt de software een formule op maat uit 15 innovatieve actieve ingrediënten en twee hoogwaardige basiscrèmes. Op basis van de analyse stel jij en/of jouw team een verzorgingsproduct samen om de individuele huidconditie te verbeteren in overeenstemming met de actuele huidbehoefte, gewoon in jouw salon!

13:30 – 13:45
Koffiepauze!

13:45 – 14.15
Nieuw concept voor de aanpak van huidproblemen

Presentatie: eHealth Venture groep, met aansluitend een Q&A.De eHealth Venture Groep is druk bezig met een nieuw platform, wat zij ook al met artsen heeft opgezet. Dit wordt een nieuw platform voor beautyprofessionals en huidspecialisten waarmee zij hun klanten via online en live consulten sneller kunnen helpen met hun huidproblemen. Soms is de drempel om naar een salon te gaan groot, maar met dit platform kun je deze mensen wel helpen. Meer over dit platform, maar ook over hoe je als bedrijf kunt omgaan met zaken als er – zoals tijdens de coronapandemie – minder fysiek contact is met klanten.

14:15 – 14:45
Waarom kiezen voor natuurlijke ingrediënten/cosmetica?

Presentatie: Drs. Harmen Rijpkema, met aansluitend een Q&A.


De omschrijving van deze presentatie volgt zo snel als mogelijk, maar we beloven: hij wordt de moeite waard!

14:45 – 15:00
Koffiepauze!

15:00 – 15:30
DNA & huidverzorging, de nieuwste ontwikkelingen

Presentatie: Mardge Pascaud, directeur Pascaud Care, met aansluitend een Q&A.


Mardge Pascaud is inmiddels 30 jaar werkzaam in de cosmetica sector. Als beauty innovator houdt ze zich bezig met het onderzoek en ontwikkeling van innovatieve cosmetische concepten. Samen met de Universiteit Maastricht deed ze onderzoek naar wat er in het DNA is te lezen over genetische aanleg met betrekking tot je huidconditie. In deze presentatie zal ze de laatste ontwikkeling met betrekking tot dit onderzoek delen.

15:30 – 16:00
Afsluiting programma met interactie, vragen, prijzen en meer

16:00
Einde van een geweldig leuke en leerzame dag!

MELD JE NU AAN! KLIK HIER

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Verduidelijking: NLQF-goedkeuring voor de nagelbranche
Meld je nu (gratis) aan voor hét Zoom event van 2021!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord