HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Permanente make-up op het hoogste niveau

Permanente make-up wordt iedere dag populairder. Het is een groeiende markt met veel ontwikkeling in de technieken en pigmenten. Met pmu heb je járen uitdaging, je kunt blijven leren en uitbreiden met technieken. En niet onbelangrijk: permanente make-up heeft een interessant verdienmodel!

Bij Cosinta zien we doordat de groei in populariteit toeneemt, ook de aanbieders in opleidingen toenemen. De Schoonheidsspecialistes weten soms niet goed welke keuze ze hierin moeten maken en met welke apparatuur en pigmenten ze moeten gaan werken. Daarom biedt Cosinta al 10 jaar trainingen in permanente make-up in samenwerking met Goldeneye aan.

Maar waarom Goldeneye?
Goldeneye is een Duits merk, dat al sinds 1998 bestaat. Dit betekent ruim 25 aan jaar ervaring, vernieuwingen, ontwikkelingen, wetenschap en techniekverbeteringen. De pigmenten van Goldeneye zijn onderscheidend op de markt. What you see is what you get. Naast de pigmenten is ook de apparatuur innoverend. Met de mooie touchscreen machines kies je de juiste snelheid, voor ieder huidgebied en iedere techniek. De machines kunnen op een heel lage frequentie worden ingesteld zonder de power te verliezen, mooi bij de poedertechniek. Naast de pigmenten en apparatuur is er een ruime keuze in naalden. Voor ieder huidgebied en iedere techniek de juiste naald. De naalden zijn speciaal gevormd voor maximaal pigmenttransport en een optimaal behandelcomfort.

PMU pigmenten – Coloressense – Het 3 in 1 concept
Als je jouw klanten een succesvolle permanente make-up behandeling wilt aanbieden, heb je goede kennis nodig over het onderwerp “kleur”. Welke pigmenten zijn er en hoe creëer je de gewenste tinten? Hoe goed harmoniëren bepaalde kleuren in samenspel met elkaar? En vooral; hoe beïnvloeden ze uiteindelijk de huid? Door de hoogst mogelijke pigmentdichtheid zijn de Coloressense pmu pigmenten ideaal voor elk type pigmentatie en worden ze puur of verdund aangebracht, afhankelijk van de toepassing.

Coloressense puur – voor schaduwtechnieken
Coloressense  als concentraat wordt gebruikt voor pigmentatie van grote oppervlakken, bijv. voor arcering en volledige tekeningen. Hierbij kun je denken aan een schaduwtechniek van de wenkbrauwen

Coloressense met Easy Flow – voor zeer fijne en precieze pigmentaties
Coloressense gemengd met de Easy Flow resulteert in een hydrofiel kleurpigment dat geschikt is voor exacte haarlijntekeningen en precieze contouren. Hierdoor is het Coloressense concentraat zeer vloeibaar zonder zijn dekking te verliezen.

Coloressense met Skin Top – voor pigmentatie met snelle handbeweging
Coloressense gemengd met Skin Top verandert het Coloressense pigement in een olieachtig pigment, welke geschikt is voor alle pigmentaties met een snelle handbeweging. Hierbij moet je denken aan powder brows of glanzende pigmentatie zoals candy lips. Door het hoge aandeel toverhazelaarextract heeft Skin Top een hemostatisch en lymfatisch, kalmerend effect en vergemakkelijkt zo het behandelproces.

Mengen van permanente make-up kleuren
Binnen de pigmentlijn van Coloressense mogen alle kleuren gemengd worden, maar dit hoeft uiteraard niet. Vaak zijn 15-20 kleuren meer dan genoeg om een ongelooflijk brede waaier van tussentinten te bereiken. Een gemengde kleur is altijd iets individueels, maar brengt ook bepaalde risico’s met zich mee. Er moet op worden gelet dat bij alle volgende behandelingen dezelfde mengverhouding wordt gebruikt. Daarom is het belangrijk om op te schrijven welk mengsel je precies hebt gebruikt. De mengverhouding moet daarom worden genoteerd en gearchiveerd op de cliëntendossierkaart, bij voorkeur samen met een kleuruitstrijkje.

Goldeneye apparatuur
Je klanten vragen om kwaliteit van het hoogste niveau, dus moet jij ook het beste verwachten van jezelf en jouw apparatuur. Volg niet blindelings de massa en investeer in de toekomst die je voor jaren succes verzekert. Je kunt deze kwaliteit bieden met behulp van de beste pmu apparatuur en benodigdheden zonder compromissen.

Golden i touch
Selecteer het huidtype, het behandelgebied en een behandeltechniek. De Golden i touch stelt de geschikte naald voor en stelt alle parameters automatisch in. Natuurlijk kunnen ervaren specialistes gebruik maken van de handmatige instelling. Daarbij is deze machine exclusief uitgevoerd met vermogensregeling. Dit betekend dat er een automatische en visuele aanpassing van snelheid en kracht plaatsvindt. Tijdens het werk past de machine zich door middel van permanente metingen voortdurend aan de weerstand aan. Hierdoor is ook bij littekenweefsel of zeer verschillende huidstructuren een ongeëvenaard uniform pigmentatieresultaat gegarandeerd.

Multitalent
Is het geen schatje? De Goldeneye Multitalent is klein maar fijn met een hoogte van slechts 2,2 cm, een diameter van 12 cm en een gewicht van maar 192,5 g. Dit maakt het ideaal voor mobiel werkende pmu artiest of pmu artiesten met een kleinere ruimte in de salon. Bovendien maakt een geïntegreerde magnetische standaard het mogelijk om de Multitalent op elk metalen oppervlak in uw salon te plaatsen. De snelheid pas je eenvoudig aan via de Touch bar op de machine, met keuze uit 7 verschillende instellingen.

Dermograph Membrane Module
Op beide apparaten kan er gewerkt worden met dit handstuk welke het neusje van de zalm is onder de handstukken en is net nieuw ontwikkeld is door Goldeneye Het ergonomische ontwerp van het handstuk maakt het een waar genot om vast te houden. De Slag- en aandrijfmodus zijn van de hoogste kwaliteit en hebben geen prestatieverlies tijdens continu gebruik.

De Goldeneye academy

De Goldeneye methode, die al vele jaren op rij meerdere prijzen heeft gewonnen, staat voor een intensieve, maar gespecialiseerde en praktijkgerichte opleiding. De opleiding van Goldeneye bij Cosinta is opgesplitst in twee trainingen van ieder vier dagen. Tijdens PMU artiest 1 staat de theorie centraal. In het uitgebreide praktijkgedeelte wordt er geoefend met voortekenen en op poppen gepigmenteerd. We trainen de eyeliners, wenkbrauwen en full lips. Vervolgens wordt er van je verwacht dat je thuis veel oefent op poppen en met voortekenen. Na een paar weken volgt training artiest 2. Tijdens deze training ga je alles wat je tijdens de artiest 1 opleiding hebt geleerd in de praktijk brengen en zul je dus ook op modellen gaan werken.

Ben jij al permanente make-up specialist en wil jij je specialiseren in de verschillende “skills”? Je kunt kiezen uit verschillende trainingen zoals hairstrokes, powder brows, candy lips en nog veel meer! Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten van Goldeneye permanente make-up? Neem dan contact op door een mail te sturen naar verkoop@cosinta.nl of bel naar 010-524 34 44. We kunnen dan alle opties met je doornemen en je een passend startpakket aanbieden, inclusief trainingen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ayuna – Soap Detox
Permanente make-up op het hoogste niveau

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord